Fodbold

Huddersfield fyrer træneren efter nyt nederlag

Efter nyt nederlag har Huddersfield Town fået nok af træner Jan Siewert, som kun hentede én sejr i 19 kampe.

Huddersfield Town har fyret cheftræner Jan Siewert. Det meddeler den engelske fodboldklub på sin hjemmeside.

- Huddersfield har her til aften med øjeblikkelig virkning opsagt cheftræner Jan Siewerts kontrakt, skriver klubben i en meddelelse.

Fyringen kommer, efter at nedrykkerne fra Premier League fredag aften på hjemmebane tabte 2-1 til Fulham.

Derfor fortsætter Huddersfield sin dårlige start på sæsonen i den næstbedste række, The Championship. Efter tre kampe er det kun blevet til et point.

Så sent som tirsdag afviste Jan Siewert over for BBC, at han frygtede for sit job i kølvandet af, at Huddersfield i første runde af Caraboa Cup tabte til Lincoln City fra den tredjebedste række.

Den 37-årige Jan Siewert har i sine 19 kampe i spidsen for Huddersfield kun opnået én sejr. Det var mod Wolverhampton i hans femte kamp som cheftræner.

Han afløste David Wagner i januar, men var ikke i stand til at forhindre klubben i at rykke ned. Allerede i marts stod det klart, at Huddersfields dage i Premier League var talte.

Degraderingen til The Championship fik flere spillere til at se sig om efter andre klubber, mens andre spillere fik direkte besked på at forlade klubben.

Det var tilfældet med danskerne Philip Billing og Mathias 'Zanka' Jørgensen. Forinden var den danske målmand Jonas Lössl skiftet til Everton.

Billing har fundet sig en ny arbejdsgiver i Premier League-klubben Bournemouth. 'Zanka' fortsætter karrieren i tyrkiske Fenerbahce.

Siewert kom i januar til Huddersfield fra en stilling som cheftræner for Bundesliga-klubben Dortmunds reservehold. Hans kontrakt løb til sommeren 2021.