Fodbold

Luis Suárez ude med lægskade

Den uruguayanske stjerneangriber blev lægskadet mod Athletic fredag aften. Skaden holder ham sandsynligvis ude i næste ligakamp mod Betis.

Fredag aften udviklede sig ikke just, som Barcelona havde håbet på. Holdet tabte 1-0, og undervejs i kampen måtte Luis Suárez udgå med en skade.

Det er uruguayanerens ene læg, som den er galt med, og ifølge spanske AS er han ude de næste ti dage. Holder det stik, må Suárez sidde ude i næste kamp mod Betis i den kommende weekend.

- Lørdag morgen bekræftede tests, at Luis Suárez har en skade i sin højre læg, skriver Barcelona ifølge AS.

Suárez spillede en halv time af Barcelonas første kamp i sæsonen, inden han måtte lade sig udskifte.

Situationen omkring skaden er ukendt, da tv-billeder ikke viste sekvensen, og Barcelona har heller ikke beskrevet sekvensen.

Messi også skadet

Inden sin udskiftning fik Suárez en gylden mulighed, da en Athletic-spiller afleverede bolden til ham midt i Athletic-feltet.

Desværre for Suárez og Barcelona endte sparket på stolpen, og senere blev ondt værre, da Aritz Aduriz saksesparkede sejren hjem til Athletic.

Luis Suárez er ikke den eneste Barcelona-stjerne, der døjer med en lægskade.

Lionel Messi var ikke med i kampen mod Athletic, da også hans læg driller.

Det er usikkert, om argentineren er med i næste kamp mod Betis, som Barcelona spiller på hjemmebane 25. august. Se kampen på TV 2 SPORT med optakt fra klokken 20.30.

Indskiftede Aritz Aduriz sikrede med et saksespark kort før tid Athletic Bilbao tre point mod FC Barcelona. Video: TV 2 SPORT