Fodbold

Guardiola forklarer skænderi med Agüero for åben skærm

Manchester City-manager Pep Guardiola og Sergio Agüero kom op at skændes, da Agüero blev skiftet ud af kampen mod Tottenham. Oli Scarff / Ritzau Scanpix

Manchester City-manager Pep Guardiola og angriberen Sergio Agüero kom op at skændes, da Guardiola skiftede argentineren ud i kampen mod Tottenham.

Der var rigeligt drama i Premier League-kampen mellem Manchester City og Tottenham lørdag.

Manchester City fik annulleret sit sejrsmål i tillægstiden på grund af VAR, men en halv time før det, var der en batalje på Manchester Citys bænk.

Efter 65 minutters spil og ved stillingen 2-2 skiftede City-manager Pep Guardiola sin argentinske angriber Sergio Agüero ud. Det var argentineren bestemt ikke tilfreds med.

Sergio Agero skændes med Pep Guardiola. Assistent Mikel Arteta (tv.) måtte gå imellem de to.

De to endte i et decideret skænderi, som City-assistent Mikel Arteta måtte bryde op.

- Det er følelser. Han troede, at jeg klagede over modstandernes mål, men det er langtfra realiteten, siger Pep Guardiola ifølge TV 2 Norge.

Få sekunder efter den første diskussion startede Guardiola den næste med Agüero, der havde nået at sætte sig op på bænken. Her blev der sendt flere spanske gloser af sted mod argentineren.

Krammede til sidst

Al vrede og frustration så dog ud til at være væk, da Manchester City scorede det, de troede var det afgørende mål.

Her løb Sergio Agüero ned til sin træner og omfavnede ham. Igen benyttede Guardiola lejligheden til at få fortalt et par ord til sin angriber. Denne gang så det dog noget mere fredeligt - måske endda venskabeligt - ud.

Pep Guardiola og Sergio Agüero i et fredeligt øjeblik, efter Manchester City scorede det, der lignede det vindende mål. VAR annullerede dog scoringen.

- Vi har et godt forhold. Der er mange følelser på spil, og han har en utrolig vindermentalitet, siger Guardiola om Sergio Agüero.

Kampen mellem Manchester City og Tottenham sluttede 2-2. City møder Bournemouth i næste Premier League-runde.