- Sistos vaner skader ham, siger Celta-træner

16x9
Pione Sisto var på bænken i weekendens kamp mod Real Madrid og fik de sidste 15 minutter. Foto: Jose Jordan / Scanpix Denmark

Pione Sisto hjælper ikke sig selv med at prøve alternative diæter, mener hans træner i den spanske klub Celta Vigo.

Det er ingen hemmelighed, at den danske fodboldspiller Pione Sisto forsøger alternative veje i jagten på at optimere sine præstationer på banen.

Men det er ikke, fordi det vinder bifald hos arbejdsgiveren Celta Vigo, at danskeren i foråret valgte at forsøge sig med diæter udelukkende bestående af frugt.

- Pione Sisto er en mærkelig fodboldspiller. Fysisk er han et under, men for eksempel har situationer som kun at have spist frugt i to uger påvirket hans præstationer. Den slags vaner skader ham, siger hans træner, Fran Escriba, til avisen El Pais.

Samtidig mener den 54-årige træner også, at danskeren er svær at kontrollere på grønsværen.

- Improvisationen er godt. Men lad os sige, at Pione improviserer for meget. Vi vil gerne have, at han var mere disciplineret taktisk. Han sparker godt med begge ben, og jeg tror, ​​han kan blive en fremragende angriber.

Selv har Pione Sisto forklaret sin frugtdiæt som et forsøg på at komme nogle smerter til livs.

- Det handlede om, at jeg havde mange fysiske problemer: Rygsmerter, ondt i benene. Jeg havde det ikke godt, og det var problemer, jeg måtte tage hånd om. Jeg gjorde det for at lære mig selv bedre at kende, og nu har jeg det meget bedre, sagde Sisto tidligere på året til den lokale avis La Voz de Galicia.

I weekendens sæsondebut hjemme mod Celta Vigo fik Pione Sisto de sidste 15 minutter på banen, da han blev skiftet ind i 1-3 nederlaget til Real Madrid.