Fodbold

Balotelli er skiftet 'hjem': - Min mor græd, da jeg fortalte det

Mario Balotelli med sin nye Brescia-trøje sammen med klubbens præsident, Massimo Cellino, ved angriberens præsentation mandag. Filippo Venezia / Ritzau Scanpix

Mario Balotelli vender hjem til barndomsbyen Brescia. Det fik de store følelser frem hos angriberens mor.

Den kontroversielle italienske angriber Mario Balotelli er tilbage i Brescia. Byen, som han flyttede til med sine adoptivforældre som toårig, og hvor hans mor stadig bor.

Og netop kontrakten med Brescia fik de store følelser frem hos forwardens mor, afslørede han på et pressemøde i sin nye klub.

- Min mor græd, da jeg fortalte hende, at jeg skulle skifte til Brescia. Hun var meget glad. Og min far drømte om at se mig spille herhjemme, sagde han ifølge France 24.

Desværre for Mario Balotelli gik hans far bort i 2015 og fik ikke sin drøm opfyldt. Men nu er angriberen klar til at tørne ud for oprykkerne, der er tilbage i Serie A for første gang siden 2011.

Senest spillede angriberen for Marseille i foråret, men er skiftet tilbage til italiensk fodbold på en fri transfer.

Håber på en forandret liga

Og efter at have været ude af hjemlandets fodbold siden 2010 - afbrudt af to et-årige ophold i Milan - så håber Balotelli nu på, at han kommer hjem til en anden liga. Uden den rascisme, han blev mødt med, da han forlod Inter i et skifte til Manchester City.

- Jeg håber af hele mit hjerte at finde en anderledes liga og ikke blive udsat for nye racisme-episoder, siger han.

Mario Balotelli har udover City og Marseille spillet i Liverpool og Nice.

Nu har han underskrevet en treårig kontrakt med Brescia, der ifølge Sky Italia giver ham en løn på 24 millioner kroner i den første sæson med en yderligere bonus på 22 millioner kroner, hvis oprykkerne overlever.

Sidst Mario Balotelli var i Serie A - udlejet fra Liverpool til Milan - var han dog ingen succes. I en skadesplaget sæson lykkedes det ham kun at score en enkelt gang for Rossoneri.