Fodbold

Bendtner kan ikke hjælpe os, siger Ståle Solbakken

Den danske angriber er frosset ude i Rosenborg og er på vej væk. FC København er dog ikke endestationen, siger Ståle Solbakken.

FC København mistede en vigtig spiller, da Dame N’Doye i kampen mod Røde Stjerne i kvalifikationen til Champions League blev knæskadet.

Angriberen meldes ude i hvert fald de kommende to måneder, men skadens omfang kan også være langt større. Derfor er FC København ramt i angrebet i den kommende tid.

Erstatningen bliver dog ikke Nicklas Bendtner, der er på vej væk norske Rosenborg. Det forklarer Ståle Solbakken.

- Vi kender hans situation, men det er en spiller, som lige nu ikke ville kunne hjælpe i nogle måneder, når man ser på hans kampsituation, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Solbakken fortæller videre til BT, at de overvejer lidt frem og tilbage, om det overhovedet giver mening at hente en erstatning ind, og hvem det i givet fald skal være.

Rosenborg arbejder på et Bendtner-skifte

Rosenborg meddelte for en uge side, at de havde accepteret flere bud på danskeren, og nu er det op til Bendtner at vælge imellem de tilbud, han har på hånden.

Det siger Rosenborgs sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye, til den norske avis VG.

- Vi arbejder på et skifte. Han vurderer nu nogle konkrete muligheder, og det bruger han lidt tid på. Vi har haft en tæt dialog med ham. Vi arbejder på at finde en løsning, siger Bjørnebye til VG.

Han fortæller, at der er en god dialog mellem Rosenborg og den danske angriber.

Bendtners kontrakt med Rosenborg udløber først ved årsskiftet, men danskeren er havnet i unåde og er langt fra holdkortet. Han har ikke været i aktion for Rosenborg siden 28. april, hvor Rosenborg tabte 0-3 til Molde.

Tilbage i juni sagde cheftræner Eirik Horneland da også, at han regnede med, at Bendtner havde spillet sin sidste kamp for Rosenborg, og at man hurtigst muligt ville forsøge at komme af med danskeren.

Bendtner kom til Rosenborg i 2017, og i sin første sæson blev han topscorer i Norges bedste række.