Fodbold

Mikkel Duelund skal opereres igen: - Det er psykisk hårdt

Den unge danske offensivspiller skal igen under kniven, efter han ikke har været i kamp endnu i denne sæson.

Det har endnu ikke været et drømmeskifte for Mikkel Duelund, da han i sidste sæson skiftede FC Midtjylland ud med ukrainske Dynamo Kiev.

En brækket ankel ødelagde det meste af sidste sæson. Og det ser heller ikke lysere ud i denne sæson, hvor offensivspilleren nu må en tur under kniven.

Det er ikke let. Det er psykisk hårdt ikke at spille. Jeg kan ikke vente på, at jeg er tilbage igen

Mikkel Duelund

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Mit ben er ikke perfekt lige nu. Jeg skal opereres. Jeg kommer til at sidde ude i fem-seks uger, siger Mikkel Duelund.

- For at være ærlig er jeg rigtig træt af det. Jeg er meget oprevet, for jeg kan ikke engang træne med holdet. Det er ærgerligt, at jeg ikke kan hjælpe Dynamo. Jeg vil gerne vise mig frem for den nye trænerstab.

Det er den nye træner Oleksiy Mykhaylychenko, som Mikkel Duelund gerne vil vise sine evner over for. Han overtog den ukrainske storklub i sidste uge, efter det glippede med Champions League-kvalifikationen i duellen med Club Brügge.

Sidste sæson var den 22-årige dansker med til at sikre Dynamo Kiev sølv i den ukrainske liga, men kun to kampe fra start i ligaen, hvor han mest blev brugt som indhopper, når han ikke var plaget af sin skade. Og nu står han igen uden for med operationsbordet ventende.

- Det er ikke let. Det er psykisk hårdt ikke at spille. Jeg kan ikke vente på, at jeg er tilbage igen, siger Duelund.

Dynamo Kiev er lige nu på en femteplads i den hjemlige liga.