Fodbold

Nye skadesproblemer for Barcelonas offensiv

Mens både Lionel Messi og Luis Suarez er tvivlsomme til søndagens ligakamp for Barcelona, har Ousmane Dembélé pådraget sig en fibersprængning.

Barcelonas kantspiller Ousmane Dembélé blev i fredagens kamp mod Athletic set tage sig til baglåret undervejs, og mandag aften kom dommen.

Den franske landsholdsspiller skal holde pause fra fodboldbanen i fem uger med en fibersprængning. Det skriver Barcelona på sin hjemmeside.

Dermed er der nye panderynker for cheftræner Ernesto Valverde og resten af den catalonske klub.

I sæsonens første kamp var de således uden både Luis Suarez og Lionel Messi, som begge måtte sidde over med fiberskader.

Messi træner alene

Mens Suarez med stor sandsynlighed er ude af søndagens opgør mod Betis, er Messis deltagelse mere tvivlsom.

Den argentinske angriber træner i øjeblikket alene for at få bugt med fiberskaden i sin ene læg, og mandag var han således ikke på træningsbanen sammen med sine holdkammerater.

Barcelona åbnede sæsonen fredag med en kamp mod Athletic, hvor de forlod banen uden at have scoret et mål i det skuffende 0-1-nederlag. Derfor vil en klarmeldt Messi nok få en panderynke eller to til at forsvinde hos fans og cheftræner.

Mandag sendte Barcelona en anden af sine offensive profiler af sted på en lejeaftale til Bayern München i form af Philippe Coutinho, hvorfor Ernesto Valverde også må se bort fra ham.

Barcelona tager imod Betis på søndag klokken 21 i en kamp, du kan se på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.