Fodbold

Nyt angrebsproblem i FCK: Wind ude de kommende måneder

FC København-angriberen Jonas Wind kan være ude resten af efteråret, oplyser den danske mesterklub.

Først Dame N'Doye og nu Jonas Wind.

På sin hjemmeside oplyser FC København onsdag, at Wind er blevet ramt af en langvarig skade efter et uheldigt vrid under tirsdagens træning og kan være ude resten af efteråret.

- Vi har scannet Jonas efter hans uheld til træning, og vi har desværre konstateret en skade, der vil holde ham fra banen resten af efteråret alt afhængigt af, hvor hurtigt hans rehabilitering og genoptræning forløber, siger cheflæge Morten Boesen i pressemeddelelsen.

Ærgerlig Wind

Jonas Wind har været yderst værdifuld for FC København i denne sæson. Den 20-årige angriber scorede et spektakulært mål mod Røde Stjerne i kvalifikationen til Champions League, og i den hjemlige liga har han scoret fem mål i seks kampe.

- Jeg er selvfølgelig helt vildt ærgerlig over skaden, især fordi jeg var inde i en rigtig god rytme sammen med holdet, siger Jonas Wind i pressemeddelelsen.

- Der venter en masse vigtige kampe, som jeg gerne ville have hjulpet holdet i, men nu må jeg koncentrere min energi om genoptræningen og at støtte drengene, så godt jeg kan.

FCK arbejder på offensiv tilgang

Det er bare få dage, siden FC København meddelte, at også Dame N'Doye er ude med en skade i flere måneder og måske resten af efterårssæsonen.

Ståle Solbakken oplyser, at klubben arbejder på en offensiv tilgang. Han siger:

- Det er først og fremmest synd for Jonas, at han skal have det her afbræk.

- Og så er det vel nærmest tragikomisk, at vi nu har mistet både N'Doye og Jonas med alvorlige skader på så kort tid. Der ikke er noget, vi kan gøre ved det, og vi har stadig masser af dygtige spillere, der kan løfte de opgaver, der venter os, lyder det fra nordmanden i pressemeddelelsen.

FC Københavns næste modstander er Riga FC fra Letland i Europa League-playoff. Er det danske hold bedst over to kampe, kvalificerer det sig til Europa League-gruppespillet.

I Superligaen har FC København endnu ikke tabt i denne sæson. Klubben har 18 point for seks kampe.