Fodbold

Drømmemål og overligger forhindrer Wass og Valencia i at få point

Daniel Wass var blandt banens bedste, da Valencia tabte til Celta Vigo efter et vaskeægte drømmemål.

Husk, at TV 2 SPORT og TV 2 PLAY viser FC Barcelona mod Real Betis med optakt fra klokken 20:30 søndag.

Daniel Wass og Valencia indkasserede lørdag aften sæsonens første nederlag, da de tabte med 1-0 på udebane til Celta Vigo, der var uden Pione Sisto på holdet.

Der skulle ét af de helt specielle mål til fra Celta Vigos Gabriel Fernandez, der frækt sendte bolden i mål med hælen, samt en uheldig Daniel Wass for at sikre Celta Vigo de tre point.

Den danske landsholdsspiller stod for Valencias bedste bud på en scoring, da han ramte overliggeren i første halvleg, men Wass, der ellers spillede en flot kamp, kunne ikke forhindre Celta Vigo i at tage de tre point.

Efter en særdeles actionfattig start på opgøret i Galicien, var det hjemmeholdets Gabriel Fernandez, der efter et kvarter fik tilskuerne op ad stolene og leverede kampens absolutte højdepunkt.

Celta Vigo-angriberen kom først på et fladt indlæg fra Denis Suarez og fik med ryggen til mål på flotteste vis guidet bolden ind bag en chanceløs Jasper Cillessen med hælen.

Scoringen virkede til at få tændt op under Daniel Wass, der havde sit udgangspunkt på højrekanten.

Danskeren var med i flere gode aktioner, og var det ikke for en forrygende redning fra Ruben Blanco i samspil med overliggeren, så var den danske landsholdsspiller også kommet på måltavlen efter 28 minutters spil.

Wass' forsøg var det tætteste Valencia kom på en udligning i første halvleg. Dermed kunne de to hold gå til pause med stillingen 1-0.

I anden halvleg fortsatte Wass og Valencia i offensiven.

Men selvom der bestemt var muligheder for at få sendt bolden over stregen, manglede skarpheden hos Valencia, der måtte gå fra banen uden point.

Dermed er Valencia noteret for ét point efter sæsonens to første kampe. I første runde spillede Valencia 1-1 med Real Sociedad på hjemmebane.