Fodbold

Real Madrid kvajer sig og taber point efter sen udligning

Real Madrid tabte dumme point, da de på hjemmebane spillede 1-1 med Valladolid.

Husk, at TV 2 SPORT og TV 2 PLAY viser FC Barcelona mod Real Betis med optakt fra klokken 20:30 søndag.

Der var masser af piften og utilfredshed på Santiago Bernabeu lørdag aften, da Real Madrid på hjemmebane snublede mod Valladolid i den spanske La Liga og spillede 1-1.

Publikum var undervejs stærkt utilfredse med en mildest talt uinspirerende indsats fra hovedstadsklubben.

Med otte minutter tilbage af opgøret fik Karim Benzema dog for en stund vendt buh'en og piften til jubel, da han sendte Real Madrid i front med en fornem scoring.

Bedst som de fleste troede, at Zinedine Zidanes tropper alligevel ville slide sig til en sejr og de tre point, dukkede Sergi Guardiola op to minutter før tid, sendte udligningen i nettet og fik startet en ny pibekoncert fra de forventningsfulde tilskuere.

Real Madrid står dermed noteret for fire point efter sæsonens to første kampe. Samme pointantal kan Valladolid prale over

Benzema & Co. slog Celta Vigo med 3-1 i sæsonens første kamp i sidste weekend, mens Valladolid vandt med 2-1 i Real Betis.

Sådan forløb kampen (Ritzau)

Første halvleg bød ikke uventet på tung spillemæssig Real Madrid-dominans, men det blev ikke omsat til mange store chancer.

Zinedine Zidane havde fundet plads i startopstillingen til både Gareth Bale og James Rodríguez, som den franske træner ellers har forsøgt at komme af med denne sommer.

Netop de to spillere kom frem til de fleste af hovedstadsholdets chancer før pausen, men skarpheden var til at overse.

Den manglende pauseføring tvang Real Madrid til at øge de offensive initiativer. Men det gav huller bagude.

Mens Real Madrid fortsatte med at brænde chancer, steg antallet af farlige kontrastød til gæsterne, som imidlertid heller ikke havde taget de veludviklede målnæser med.

I modsatte ende blev Real Madrids pres intensiveret, og indskiftede Luka Jovic var tæt på at åbne målkontoen i den spanske liga, da hans hovedstød efter 68 minutter ramte trekantssammenføjningen.

Det blev dog en gammel kending, som sendte Real Madrid på sejrskurs.

Otte minutter før tid modtog Karim Benzema bolden på kanten af feltet, hvor han flot vendte rundt og bankede bolden ind ved roden af fjerneste stolpe.

Bedst som man troede, at Real Madrid ville hente den ventede sejr, fik gæsterne spillet det madrilenske forsvar tyndt, og alene igennem med Thibaut Courtois satte Sergi Guardiola udligningen ind i 89. minut.

En sidste desperat offensiv for Real Madrid var forgæves, og dermed blev det til en pointdeling.