Fodbold

Ronaldo brændte og brændte i smal premiere-sejr til Juventus

Cristiano Ronaldo havde en skidt dag for Juventus, selvom de forsvarende italienske mestre vandt Serie A-premieren mod Parma.

De forsvarende italienske mestre fra Juventus fik lørdag aften en fin åbning på den nye sæson, da de slog traditionsklubben Parma med 1-0. En sejr, der både kunne og burde have været langt større.

For selvom Juventus' stjerne Cristiano Ronaldo spillede en kamp uden den vanlige skarphed, lykkedes det alligevel for de mangedobbelte italienske mestre at snuppe de tre point efter et mål af Giorgio Chiellini i første halvleg.

Det var ikke umiddelbart til at se, at Juventus måtte undvære deres nye cheftræner Maurizio Sarri, der var blevet hjemme i Torino grundet en voldsom lungebetændelse.

Parma, der havde danske Andreas Cornelius på bænken hele kampen, blev fra kampens begyndelse presset i bund af Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne, der i opgørets første ti minutter fik sendt flere afslutninger mod Parma-målet.

Første store mulighed gik til den altid farlige Cristiano Ronaldo, der efter et lille kvarter steg flot til vejrs i feltet, men portugiseren måtte se sit hovedstød gå lidt over mål.

Bare fem minutter senere fik Juventus så sat denne sæsons første scoring i nettet.

Den rutinerede forsvarsspiller Giorgio Chiellini stod det helt rigtige sted i feltet, da han rettede et forkølet langskud af fra Alex Sandro, der strøg i nettet.

Ronaldo stoppet af VAR

Føringen til favoritterne fra Juventus ændrede langt fra kampens forløb. Mestrene kontrollerede, og Cristiano Ronaldo burde have åbnet sin målkonto efter et sublimt Juventus-opspil. Superstjernens sigtekorn svigtede ham dog på ny, da han sendte bolden et pænt stykke forbi på den store chance.

Kort tid efter lykkedes det så langt om længe for Cristiano Ronaldo. Men angriberens ellers glimrende mål blev underkendt efter et VAR-gennemsyn. Ronaldo havde lige akkurat sneget sig ind i en offside.

Efter pausen fortsatte Juventus med at være spilstyrende, mens Parma klyngede sig til håbet om en scoring på en omstilling eller en dødbold.

Hjemmeholdet kom dog ikke for alvor frem til nogen store chancer. De store chance havde Cristiano Ronaldo til gengæld sin del af.

Men uanset om den 34-årige angriber forsøgte sig med hovedet, højre ben eller venstre ben, så fik han aldrig sendt bolden i nettet.

Husk, at TV 2 SPORT og TV 2 PLAY viser FC Barcelona mod Real Betis med optakt fra klokken 20:30 søndag.