Fodbold

Skadet Messi misser endnu en kamp: - Vi vil ikke risikere noget

Lionel Messi er ikke med i FC Barcelonas kamp mod Real Betis søndag.

Husk, at TV 2 SPORT og TV 2 PLAY viser FC Barcelona mod Real Betis med optakt fra klokken 20:30 søndag.

FC Barcelonas største stjerne er uden tvivl Lionel Messi, men den argentinske troldmand kæmper i øjeblikket med en drilsk skade i den ene læg.

Skaden kostede angriberen den første kamp i sæsonen mod Athletic Bilbao i sidste weekend. En kamp, de forsvarende spanske mestre tabte med 1-0.

Flere spanske medier har spekuleret i, at Lionel Messi ville være tilbage på holdet, når FC Barcelona søndag møder Real Betis. Men FC Barcelonas træner, Ernesto Valverde, må endegyldigt se bort fra argentineren, der ikke er med i truppen.

- Vi vil ikke presse ham tilbage, for vi ønsker ikke, at han tager et skridt tilbage i forhold til sin skade, lød det fra Ernesto Valverde på pressemødet forud for Betis-kampen.

Barcelona kæmper med flere skader

Selv hvis den lille argentiner skulle være blevet sin skade kvit i tide til kampen mod Real Betis, så ville det under alle omstændigheder være et amputeret FC Barcelona-hold, der spiller sæsonens første hjemmekamp.

Angriberne Luis Suarez og Ousmane Dembele er helt sikkert ikke med grundet skader. Derudover er den brasilianske alt-mulig-mand Rafinha ligeledes tvivlsom.

Men på trods af de mange skader, samt den dårlige sæsonstart, mærker den ofte hårdt udskældte Ernesto Valverde ikke noget pres, selvom han gør det klart, at søndagens kamp skal vindes.

- Jeg har det ikke dårligt her. Jeg har det ret godt, faktisk, fortalte den 55-årige Barcelona-træner.

- Real Betis er en modstander med rigtige gode spillere. Jeg tror, de kommer til at spille med om de europæiske pladser, og de kommer her for at gøre tingene svært for os. Det er helt klart et krav, at vi tager tre point, fordi vi tabte i sidste weekend. Vi er nødt til at få skrabet nogle point sammen.