Fodbold

Stryger og Udinese overrasker med sejr over AC Milan

Jens Stryger Larsen og Udinese slog lørdag AC Milan med 1-0 i de to holds første kamp i denne sæsons Serie A.

Den danske landsholdsspiller Jens Stryger Larsen fik sammen med sin italienske klub Udinese en perfekt sæsonstart, da de på hjemmebane overraskende slog storklubben Milan med 1-0.

Jens Stryger Larsen var med gennem hele kampen for Udinese og leverede generelt en flot præstation for de zebra-stribede værter, der tog sejren på et flot hovedstødsmål af forsvarsspilleren Rodrigo Becao.

Det var en særdeles jævnbyrdig indledning, de fremmødte tilskuere i Udine var vidne til. Flere frispark fra begge hold gjorde det svært for de to mandskaber at komme frem til chancer.

De første 45 minutter forløb uden nogen former for store chancer. Faktisk tegnede ingen af holdene sig for et eneste skud på mål i løbet af første halvleg. Dermed kunne de to hold gå til pause med 0-0.

Den situation og det resultat kunne hjemmeholdet og Jens Stryger Larsen være bedst tilfredse med. Udinese er af de fleste eksperter spået til at slutte sæsonen i den nederste halvdel af Serie A, mens AC Milan forventes at blande sig i kampen om de europæiske pladser.

Det var dog særdeles svært at få øje på europæisk klasse hos den efterhånden fallerede storklub søndag aften.

Også i anden halvleg hvor milanesernes pasningsspil ganske enkelt ikke var godt nok til at få åbnet Jens Stryger Larsen og resten af et godt organiseret Udinese-forsvar op.

Gode offensive aktioner fik vi heller ikke mange af fra hjemmeholdet. Derfor var det heller ikke overraskende, at kampen skulle afgøres på en dødbold.

Udineses nyindkøbte forsvarsspiller Rodrigo Becao blev den helt store helt, da han kom højest på et hjørnespark og flot sendte bolden i nettet til 1-0 med godt et kvarter tilbage.

Den føring formåede Jens Stryger Larsen og holdkammeraterne at forsvare hele vejen til kampens slutfløjt.