Fodbold

Tavs Christian Eriksen afviser at snakke om Tottenham og fremtid

Christian Eriksen var ikke meget for at sætte ord på sin egen fremtid og denne sommers flirt med Real Madrid. TV 2 SPORT

Christian Eriksen havde ikke meget at sige i forhold til sin fremtid, da han mødte ind i landsholdslejren mandag.

Der er ingen dansk fodboldspiller, der har været sagt og skrevet mere om i dette transfervindue end Christian Eriksen.

På trods af interesse fra især Real Madrid er den danske landsholdsspiller stadig på kontrakt i engelske Tottenham. Mandag ankom danskeren så til Spanien, men ikke for at færdiggøre et skifte.

Det danske landshold er nemlig samlet i Malaga forud for de to vigtige EM-kvalifikationskampe mod Gibraltar og Georgien. Her fik medierne så endelig mulighed for at snakke med den danske midtbanespiller, der dog ikke var meget for at tale om fremtiden

- Lige nu er jeg udtaget til landsholdet. Det er det, mit fokus er på. Men man ved selvfølgelig aldrig, hvad der kan ske, men ja, lige nu er jeg Tottenham-spiller, fortæller en ikke særlig meddelsom Christian Eriksen til TV 2 SPORT.

Transfervinduet smækker i natten til tirsdag. Derfor peger meget på, at Christian Eriksen egne drømme om et skifte til en endnu større klub ikke går i opfyldelse denne sommer.

- Jeg kan godt forstå, at det har rigtig stor interesse for mange mennesker, det har det også for mig selv. Der er blevet skrevet rigtig meget, men for mig handler det om at have fokus på landsholdet, hvor der venter os to meget vigtige kampe.

Men hvorfor er du stadig Tottenham-spiller?

- Det er der rigtig mange gode svar på. Men jeg har ikke lyst til at snakke om spekulationer. Jeg kommer til at koncentrere mig om at spille fodbold og om at spille på landsholdet. Det er det, jeg vil snakke om. Så det bliver et kort interview, forklarede Eriksen til TV 2 SPORT.

Eriksen forventer en stille aften

Den 27-årige dansker var ellers selv med til at starte den megen snak, der har været om hans fremtid, da han i starten af sommeren fortalte til Ekstra Bladet, at han 'måske gerne ville prøve noget nyt' efter 6 år i den engelske hovedstadsklub Tottenham.

Hvordan kan det være, at du ikke vil snakke om det nu?

- Fordi lige meget hvad jeg skulle sige, så ville det være en sensation den ene eller den anden vej.

Hvornår vil du så snakke om det hele?

- Vi kan snakke om det i oktober, fordi så er der ikke mere at skrive om.

Det store skifte er indtil videre udeblevet for danskeren, der bare har ét år tilbage af kontrakten i Tottenham.

Og selvom danskeren ikke ville sige så meget, og der endnu er et par timer til at skifte den hvide Tottenham-trøje ud med én anden trikot fra én af Europas største klubber, så forventer Christian Eriksen selv en meget rolig aften i det spanske.

- Jeg tror, min aften bliver meget stille. Vi skal træne nu her, og så skal vi have noget mad. Måske også noget behandling af en eller anden art, og så tror jeg, at jeg skal i seng, lyder det fra Christian Eriksen, da TV 2 SPORT spørger ind til planerne for mandag aften.