Fodbold

Lettet Rosenborg-leder roser Bendtner for sin tid i klubben

Ronseborgs sportlige leder, Stig Inge Bjørnebye, er lettet på vegne af Nicklas Bendtner, og han tror, han nok skal slå igennem.

Niklas Bendtner var længe ude i kulden hos Rosenborg, men på transfermarkedets sidste dag fandt den danske angriber sig et hjem, da FC København åbnede døren for ham.

Det var en lettelse for ham, og det er en lettelse for os i den forstand, at vi er glade på hans vegne

Stig Inge Bjørnebye, sportslig leder i Rosenborg

Danskeren har ikke spillet mod Rosenborg siden 0-3-nederlaget til Molde i slutningen af april, og det var bare et spørgsmål om tid, før Bendtner rejste videre fra Trondheim.

Men inden sin afsked nåede han at alligevel at imponere i Rosenborg, og han vil blive husket.

- Han har været central del af det, som er sket, imens han har været her, siger Rosenborgs sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye, til TV 2 Norge.

- Han har vundet guld to gange i ligaen, og vi har været i Europa to gange, og han var afgørende i mange situationer. Han var også afgørende i en Cup-finale.

Rosenborg: Det var en lettelse

Den sportslige leder siger, at på mange måder var det vældig fint at have Bendtner i Rosenborg.

Men situationen var til sidst meget anspændt, og derfor kalder han det også en lettelse, at Bendtner er kommet videre.

- Vi ønsker ham al held og lykke videre i karrieren. Vi håber på, at han har sulten og engagementet til at lykkes i FCK, siger Stig Inge Bjørnebye.

- Situationen var speciel, da han var ude af truppen. Jeg tror, at det var en lettelse for ham, og det er en lettelse for os i den forstand, at vi er glade på hans vegne. Det var et skifte, han kunne tænke sig, og det var godt for alle parter, at det gik i orden, siger Stig Inge Bjørnebye.

Transfervinduet for de danske klubber lukkede ved midnat.

Bendtner kan få sin hjemmebanedebut 22. september i topbraget mod FC Midtjylland, der lige nu ligger på førstepladsen i Superligaen.