Fodbold

Disse spillere kan stadig hentes, selvom transfervinduet er lukket

Mange fodboldspillere, heriblandt Hatem Ben Arfa, Wilfried Bony og Michael Krohn-Dehli, står uden kontrakt og kan stadig hentes, selvom transfervinduet er lukket. Ritzau Scanpix

Sommerens transfervindue lukkede mandag. Der er dog stadig et hav af dygtige fodboldspillere, der står uden kontrakt, og som klubberne kan hente.

Selvom transfervinduet for Premier League-klubberne allerede lukkede 8. august, havde de resterende europæiske ligaer til og med 2. september til at handle spillere.

Den frist er nu også udløbet, men hvis der stadig er klubber, der mangler at opruste på enkelte positioner, er der klubløse spillere tilbage, som kan hentes kvit og frit.

Juventus har gennem mange år vist, at der sagtens kan være værdi i at hente spillere på en fri transfer. Andrea Pirlo, Dani Alves, Emre Can og senest Aaron Ramsey står som gode eksempler.

Herunder er en række af de navne, der stadig kan være interessante at rette blikket mod for nogle klubber.

Wilfried Bony

- Angriber

- Alder: 30

Det tidligere Premier League-angriber står uden klub efter et lejeophold i Al Arabi. Angriberen fra Elfenbenskysten har optrådt 115 gange i den bedste engelske række for klubber som Swansea, Manchester City og Stoke.

Bony har været rygtet til Premier League-klubben Brighton, efter forhandlinger med tyrkiske og italienske klubber brød sammen.

Wilfried Bony i duel mod Manchester Citys Nicolás Otamendi.

Hatem Ben Arfa

- Offensiv midtbane

- Alder: 32

Den 32-årige franskmand har haft adresse i store klubber som Newcastle, Nice, PSG og senest Rennes. Efter hans kontrakt med den franske klub udløb i juni, har den spektakulære offensive spiller været rygtet til klubber som Sevilla, Fenerbahce og Besiktas.

Hovedpersonen selv skrev tirsdag på Instagram, at der har været interesserede klubber, men at ’ingen af de tilbud, der er blevet tilbudt til mig, har været spændende’.

Lewis Holtby

- Offensiv midtbanespiller

- Alder: 28

Den tyske midtbanespiller var spået til at blive det helt store, da han tilbage i 2013 skiftede Schalke 04 ud med Tottenham. Succesen udeblev for tyskeren, hvorefter han blev udlejet til Fulham og HSV. Netop HSV købte ham fri af den engelske hovedstadsklub i 2015, men efter fire år i Tyskland står han nu uden kontrakt.

Han har udtalt til tyske Bild, at der har været mange muligheder, men at han ikke har fundet den rette klub endnu.

Markel Susaeta

- Højre midtbane

- Alder: 31

Den spanske midtbanespiller står uden kontrakt, da han ikke fik sin kontrakt i den spanske klub Athletic Bilbao forlænget. Han står noteret for 507 kampe og ligger nummer fem over de spillere, der har spillet flest kampe for klubben.

Hans karriere kan muligvis slutte i Asien, da det er blevet bekræftet af Mundo, at han er blevet tilbudt en kontrakt i japansk fodbold.

Claudio Marchisio

- Central midtbane

- Alder: 33

Italieneren er lige nu ude med en knæskade, som han pådrog sig under sit russiske eventyr i Zenit. Han nåede ni kampe i den bedste russiske række efter hans skifte væk fra Juventus, hvor han nåede at vinde det italienske mesterskab syv gange.

Den brasilianske fodboldklub Flamengo har vist interesse for den aldrende midtbanespiller, men fremtiden er altså stadig ikke på plads.

Claudio Marchisio i en duel mod danske Lukas Lerager i Europa League.

Fábio Coentrão

- Venstre back

- Alder: 31

Coentrão vandt Champions League og La Liga to gange, mens han spillede for en af verdens bedste fodboldklubber Real Madrid. De sidste år hos den spanske kongeklub blev han udlejet til Monaco og Sporting, inden han sidste sommer skiftede til den portugisiske klub Rio Ave. Her fik han ikke sin kontrakt forlænget.

Portugiseren bliver kædet sammen med tyrkiske klubber som Galatasaray og Fenerbahce, men har stadig ikke skrevet under på en ny kontrakt.

Andreas Maxsø

- Midterforsvar

- Alder: 25

Maxsø nåede kun at være i den tyske klub Uerdingen i to måneder, før han fik sin kontrakt ophævet. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har ifølge den tyske klub selv bedt om at få sin kontrakt ophævet af personlige årsager.

Ophævelsen af danskerens kontrakt har skabt spekulationer om, at den 25-årige forsvarsspiller er på vej tilbage til Danmark. Maxsøs fremtid er dog stadig ikke på plads.

- Jeg vil som udgangspunkt ikke kommentere på en konkret spiller, men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kender Andreas og synes, han er en dygtig spiller, siger fodbolddirektør i Brøndby Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

Michael Krohn-Dehli

- Midtbanespiller

- Alder: 36

Den tidligere landsholdsspiller har haft en række flotte år i den bedste spanske række for Celta Vigo, Sevilla og Deportivo La Coruna. En slem skade besværliggjorde den sidste del af opholdet, og nu er den tidligere Brøndby-spiller ledig på markedet.

Michael Krohn-Dehli har spillet 59 landsholdskampe.

Kilde: transfermarkt.com