Fodbold

Frederik Rønnow har forladt landsholdslejren

Den danske Eintracht Frankfurt-målmand bliver erstattet af Daniel Iversen, der for tiden spiller i Rotherham i den engelske League One.

Torsdag lander der efter planen syv fly i den lille lufthavn i Gibraltar. Ombord et af dem er en dansk fodboldmålmand.

Det normale andetvalg på målmandsposten på landsholdet, Frederik Rønnow, har forladt landsholdslejren, oplyser DBU på Twitter, og i stedet flyver Daniel Iversen ind fra England for at agere backup for Kasper Schmeichel og Jesper Hansen.

Forklaringen på den 27-årige Eintracht Frankfurt-målmands exit er rygproblemer.

22-årige Iversen er med i begge EM-kvalifikationskampe i denne uge. Først altså mod Gibraltar torsdag aften og tre dage senere mod Georgien i Tbilisi.

Første udtagelse til A-landsholdet

Daniel Iversen er i denne sæson udlejet fra Premier League-klubben Leicester til Rotherham, der spiller i League One, den tredjebedste engelske fodboldrække.

Han har stået i fire ud af fire League One-kampe og i den ene af holdets to kampe i EFL Cuppen.

Daniel Iversen har stået 16 kampe for det danske U21-landshold, hvor han fik sin debut 31. august 2017. I sommer var han målmand for U21-landsholdet ved EM i Italien.

Dette er hans første udtagelse til det danske A-landshold.

Jesper Hansen (tv.) og Kasper Schmeichel var de eneste danske landsholdsmålmænd på banen i Gibraltar onsdag 4. september. Inden træningen havde Frederik Rønnow forladt landsholdslejren med rygproblemer.

Danmark har fem point for tre kampe i EM-kvalifikationen. Gibraltar har nul point. De danske modstandere indtil videre har været Schweiz, Irland og Georgien.