Fodbold

Løst fra kontrakt efter 34 dage - klub kunne ikke betale hans løn

Japanske Shinji Okazaki fik bare 34 dage i Malaga, inden klubben fandt ud af, at den ikke havde råd til hans løn. Malaga CF's Twitter

Den tidligere Leicester-spiller Shinji Okazaki nåede kun at have kontrakt med Malaga i lidt over en måned.

34 dage.

Så længe gik der, fra den japanske fodboldstjerne Shinji Okazaki skrev under på kontrakt med Malaga, til klubben fandt ud af, at den ikke havde råd til at betale hans løn.

Shinji Okazaki, der var en del af det Leicester-hold, som vandt Premier League sammen med blandt andre Kasper Schmeichel, har derfor taget sin afsked med klubben i et tweet.

- Hej Malaguistas (fans af Malaga, red.). Først og fremmest vil jeg gerne takke jer for jeres umiddelbare kærlighed, som I gav mig i min tid i klubben, skriver den nu tidligere Malaga-spiller.

Klubben selv er mere fåmælt og skriver kort i en pressemeddelelse:

- Malaga CF takker spilleren for hans engagement i løbet af sin tid her og ønsker ham held og lykke i fremtiden, skriver klubben.

Nåede ikke én eneste kamp

Shinji Okazaki blev præsenteret i klubben den 30. juli, da han skiftede Leicester ud med Malaga i den næstbedste spanske række. Klubben lavede endda specielle udgaver af hans spillertrøje, som henvendte sig særligt til de japanske fans.

Men selvom der blev solgt flere hundreder trøjer med Shinji Okazaki, nåede han aldrig at spille én eneste kamp for klubben.

Alligevel er der ikke sure miner at spore hos angriberen, der i England især huskes for sin ekstatiske jubel, når han scorede for Leicester.

- Jeg fortryder ingenting, for jeg vil aldrig glemme tiden sammen med jer. Hvis jeg en dag får muligheden for at spille i Malaga, vil jeg gribe den, skriver han.

Japaneren, der har spillet 114 kampe i Premier League og 128 kampe i Bundesligaen, gik ikke arbejdsløs i lang tid. Onsdag skrev han under med SD Huesca, som også er i den næstbedste spanske række.