Fodbold

Højbjerg skuffet efter pointtab: - Vi gør det ikke nemt for os selv

Pierre Emile Højbjerg var ikke tilfreds med den danske indsats i Georgien, hvor Danmark kun formåede at spille uafgjort.

Det blev aldrig rigtigt godt for det danske landshold i EM-kvalifikationskampen ude mod Georgien.

Danskerne fik aldrig for alvor gang i deres angrebsspil og derfor måtte gæsterne tage til takke med et point efter kampen endte 0-0.

- Vi gør det ikke nemt for os selv, sagde Pierre Emile Højbjerg til Kanal 5 lige efter kampen.

- Vi sidder på det i store dele af kampen, men vi får det ikke udnyttet, og så er vi ikke helt skarpe nok, sagde midtbanespilleren.

Georgien formåede kampen igennem at holde danskerne fra de store muligheder. Kun to gange brændte det på foran hjemmeholdets mål.

Kasper Dolberg var i begyndelsen af 2. halvleg tæt på at sende gæsterne i front, men Georgiens målmand Giorgi Loria reddede. Senere i halvlegen var det overliggeren, der var i vejen og forhindrede Christian Gytkjær i at sende Danmark i front.

Samtidig begyndte hjemmeholdets spillere i følge Pierre Emile Højbjerg også at tro på deres chance, og det gjorde det svært for danskerne, siger Southampton-spilleren.

- Midtvejs i 2. halvleg begynder vi at lukke dem langsomt ind. De får momentum og selvtillid og kan mærke, at der er noget at tage med fra kampen. Det begynder at bølge lidt, og de viser i momenter, at de har små vævre spillere, og dem skal man ikke give plads, siger Pierre Emile Højbjerg.

På trods af pointabet tror han stadigvæk på, at Danmark er godt på vej, fortæller han.