Fodbold

På en normal dag scorer jeg på den chance, siger Bendtner

Nicklas Bendtner startede inde for FCK i reservekampen mod Brøndby. Han missede flere chancer, men er overordnet set tilfreds med sin indsats.

Nicklas Bendtner fik sine første spilleminutter i den hvide FC København-trøje, da han fik hele første halvleg i kampen mod Brøndby i reserveholdsligaen.

I første halvleg markerede angriberen sig med flere uskarpe afslutninger og opspil, og lige før pausen måtte han se Brøndby-målmand Michael Tørnæs diske op med en god redning på et hovedstød, som angriberen burde have scoret på.

- På en god dag eller på en normal dag scorer jeg på den chance. Jeg havde også et indlæg, hvor jeg normalt ville have hoppet de fem centimeter højere, der gør, at det også bliver en chance, man forventer, der skal scores på. Men jeg var glad for kombinationsspillet og for mine positioneringer. Og det sidste er jo bare træning, siger Nicklas Bendtner til FCK.tv.

Bendtner ved, hvor han skal forbedre sig

På trods af de missede muligheder fortæller Bendtner, han overordnet set er tilfreds med sin indsats og er glad for at være tilbage på fodboldbanen, selvom det kun var i en kamp for reserveholdet, der dog stortset kun bestod af superligaspillere.

- Det var totalt fedt. Det var fedt at få støvlerne på igen og komme i kamp. Jeg synes egentlig også, at de 45 minutter gik ganske udmærket. Der var nogle situationer, hvor jeg kunne have gjort det bedre. Der var også situationer, hvor det gik rigtig godt, så overordnet set er jeg egentlig rigtig godt tilfreds.

- Det er klart, at man godt kan mærke, det er lang tid siden, man har været i kamp, og den situation er lidt anderledes end træning på banen, siger Nicklas Bendtner.

Det er især i omstillingerne og de hurtige accelerationer, hvor Bendtner kan mærke, at der skal ske forbedringer.

- For rundt på banen og de 45 minutters bevægelighed var ikke det store problem. Det var ikke sådan, jeg hev efter vejret fuldstændig vildt, men det er mere den der kraft i benene og så få de omstillinger til at sidde rigtigt, jeg skal arbejde på, siger angriberen.

Nicklas Bendtner kan få officiel debut for FC København, når de søndag møder Hobro IK på udebane i Superligaen.