Fodbold

Brøndby-spiller frygter, han har spillet sin sidste kamp for klubben

Brøndby-spilleren Kasper Fisker kan have spillet sin sidste kamp for klubben. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Kasper Fiskers kontrakt udløber i sommeren 2020, og han frygter, at han ikke kan nå at komme tilbage og spille sig til en forlængelse.

31-årige Kasper Fisker er med al sandsynlighed ude af hele denne sæson i Superligaen, da han har revet sit korsbånd over.

Og da Fiskers kontrakt med Brøndby løber til sommeren 2020, så kan han have spillet sin sidste kamp for klubben. Det er i hvert fald den frygtelige tanke, der har strejfet ham.

- Jeg har valgt at tro på, at jeg kan komme tilbage og nå at bevise, at jeg skal have en forlængelse. Men selvfølgelig gør tanken om, at det kan have været min sidste kamp i Brøndby-trøjen, mig bange. Det er jeg sgu helt ærligt bange for. Min første tanke var også, at 'nu har jeg nok spillet min sidste kamp for Brøndby, siger han ifølge BT.

Kasper Fisker blev skadet den 25. august i en kamp mod AGF på Brøndby stadion.

Her fortalte han, at han med det samme kunne mærke, at den var helt gal, da han røg i græsset. Men smerterne forsvandt hurtigt, og han prøvede faktisk at spille videre.

Det kunne han dog slet ikke.

- Da jeg prøvede at løbe, knækkede knæet sammen under mig. Vi kunne mærke lidt løshed i korsbåndet, og det er blevet bekræftet af scanningen, der også viste, den er gal med menisken, sagde han dengang.

Han er senere blevet opereret og skal i gang med et længere genoptræningsforløb.

Kasper Fisker har spillet 64 kampe for Brøndby, og spørgsmålet er nu, om det bliver hans sidste.