Fodbold

- Det var rigtig stort for mig, siger Bendtner om FCK-debut

Trods et nederlag til Hobro, så er Nicklas Bendtner glad for, at han nu har fået sin debut for FC København.

20 minutter på banen blev det til for Nicklas Bendtner i sin første Superligakamp for FC København.

Men det blev altså ikke nogen drømmedebut for den 31-årige angriber, der måtte gå fra banen uden scoringer og se sit hold tabe med 2-1 til Hobro.

- Selvfølgelig er jeg rigtig glad for at få debut. Det var rigtig stort for mig. Med lidt mere held, så havde jeg fået sat en eller to ind, men vi manglede at få den sidste aflevering til en stor chance, sagde Nicklas Bendtner til Canal 9 efter kampen.

Nicklas Bendtner havde sin første træning med FC København for 11 dage siden. Danskeren var kommet ud i kulden i sin tidligere klub Rosenborg, og han har derfor ikke spillet en betydende kamp siden slutningen af april

Derfor er der også stadig flere ting, som den tidligere landsangriber skal forbedre frem mod de kommende kampe i Superligaen.

- Det handler bare om at få mere fodbold under bæltet hele tiden. Blive ved med at arbejde på hurtighed og sprint og det fodboldmæssige - og så selvfølgelig sammenspillet med holdet. Det er vigtigt, forklarede angriberen.

FC København indtager andenpladsen i den bedste danske række efter sæsonens første ni kampe.