Fodbold

Nicolai Jørgensen blev rørt over overraskende hyldest

Nicolai Jørgensen fik 28 minutter på banen i sit comeback.

Feyenoords fans gav Nicolai Jørgensen en varm modtagelse i weekendens ligakamp.

Der var stående ovationer fra Feyenoord-tilskuerne, da Nicolai Jørgensen søndag eftermiddag gjorde comeback for det hollandske hold.

Efter fire måneders skadespause blev den danske angriber skiftet ind efter 62 minutter af kampen mod Ado Den Haag. Den store hyldest fra tilskuerne kom fuldstændig bag på ham.

- Det var allerede et specielt øjeblik for mig, fordi jeg har været ude i så lang tid. Så drømmer man hele tiden om det øjeblik, hvor du kan vende tilbage til holdet og på vores eget stadion. Jeg regnede med fem minutter i slutningen af kampen, men træneren (Jaap Stam, red.) kaldte mig over tidligt.

- Derefter ved jeg ikke, hvad der skete med mig. Jeg følte så meget varme og påskønnelse fra fansene. Utroligt at opleve. Det gjorde mig meget følelsesladet. Det kom ind under huden, siger Jørgensen til De Telegraaf.

Ændret levestil

Danskeren var skadet i sit ene knæ og var i sin pause blandt andet til specialist for at tjekket op på det. Med hjælp fra Stijn Vandenbroucke - en fysioterapeut i klubbens lægestab - har han ændret hele sin måde at leve på, så han fremover bliver forstærket fysisk.

- Jeg har haft nogle skader nu, sidste år og i år. Sammen med lægestaben begyndte jeg at fokusere ekstremt meget på detaljerne. En anderledes levestil faktisk, hvilket betyder, at gennem de næste tre år hos Feyenoord, skal jeg være helt fri for fysiske problemer.

- Det lyder skørt, men jeg har ændret alt. Min diæt, min søvnrytme, min genoptræning. Jeg er også lidt lettere. Jeg har aldrig haft en høj fedtprocent, men den er virkelig lav nu.

I juni forlængede Jørgensen sin kontrakt med Feyenoord, så den først udløber i 2022.