Ronaldo afslører: Der er kun fire personer, jeg stoler på

Cristiano Ronaldos mor må ikke se de store kampe, da hun bliver for nervøs. Tidligere har hun ødelagt sine tænder og er også besvimet.

Du kan se hele interviewet på TV 2 PLAY samt på TV 2 SPORT klokken 22.30 torsdag.

Verdensstjernen Cristiano Ronaldos største fan har fulgt ham tæt i hele portugiserens karriere.

Ronaldos mor, Maria Dolores dos Santos Aveiro, har været den evige støtte ved sin søns side - lige fra han blev professionel i 2002.

Og hvis der er nogen, der går mere op i Ronaldos kampe, end han selv gør, er det hans mor. Det forklarer Ronaldo i et stort interview med den britiske tv-station ITV. Hun går så meget op i det, at hun ikke må komme på stadion, når der spilles store kampe.

- Hun bliver så nervøs, og jeg forstår ikke hvorfor. Tidligere kunne jeg godt berolige hende, men det kan jeg ikke mere. Hun må heller ikke se de store kampe mere, siger Ronaldo til ITV.

- Jeg har venner, der er sammen med hende (når Ronaldo spiller kamp, red.), og hun går ture omkring huset. Hun har været på stadion flere gange og har ødelagt sine tænder, da hun er så spændt og bider sammen. Hun er besvimet to gange på stadion. Hun bliver så nervøs.

Ronaldos mor har været en søjle

Ronaldo var kun lige blevet 20, da hans far gik bort i 2005. Han var en tidligere soldat og alkoholiker og døde på grund af en leverfejl.

Derfor har Ronaldo kun sin mor tilbage, og hende vil han beholde så længe som muligt.

- Jeg har ikke en far længere, og jeg vil ikke miste min mor. Så jeg fortalte hende, at hun ikke kommer til at se semifinaler og finaler mere.

- Hun ved også godt, at hun ikke kan se den slags kampe, så jeg er glad nu, siger Ronaldo.

Ronaldos mor har spillet og spiller stadig en stor rolle i sin søns liv. Tidligere i interviewet fortalte han, at der ikke er mange person, han reelt stoler på.

Men mor kan man altid regne med.

Hvor mange personer stoler du på?

- Jeg kommer ikke til at sige navne. Det vil ikke være fair. Men jeg tror, at det kun er fire personer. Det er nok. Med det liv, jeg lever, er jeg nødt til at acceptere det.

- Min mor har været søjlen i familien, og det, jeg har præsteret, er især på grund af hende.