Fodbold

Solbakken: Vi skal forbedre os for at komme videre

FC Københavns træner Staale Solbakken. Henning Bagger / Ritzau Scanpix

FCK åbnede Europa League-gruppespillet med en sejr mod Lugano, men niveauet skal løftes til de næste kampe.

FC København fik pointmæssigt en perfekt start på Europa League-gruppespillet, da holdet hjemme slog FC Lugano fra Schweiz med 1-0.

Men sejren blev hentet på fight, ikke flot og overbevisende spil. Det ved træner Ståle Solbakken, som er klar over, at der er et stykke arbejde foran ham inden de næste kampe i gruppespillet.

- Vi er nødt til at forbedre os for at slå et hold som Malmö, siger Solbakken efter sejren over Lugano.

- Jeg er tilfreds med disciplinen, organisationen og arbejdsraseriet (i kampen, red.). Men vi ved, at vi kan spille bedre. Vi er klar over, at relationerne kan blive bedre.

De danske mestre har været hårdt ramt af skader, hvor blandt andre frontduoen Dame N'Doye og Jonas Wind er ude af holdet for tiden.

Deres fravær har ramt FCK-offensiven hårdt, og inden kampen mod Lugano havde holdet tabt de tre foregående kampe og kun scoret et enkelt mål.

Den nyindkøbte angriber Michael Santos blev helten torsdag aften, da han scorede kampens enlige mål mod Lugano.

Uruguayaneren er en fighter, der har en stor arbejdsradius, og Solbakken er tilfreds med, hvad Santos har nået på sin korte tid i klubben.

- Jeg synes, han er en god spiller for os, og han scorede i aften. Han scorede også mod Hobro, siger den norske træner, som dog også ser mulighed for forbedring.

- Han skal blive bedre i relationerne og lidt roligere med bolden, forklarer Solbakken.