Rasende Morata så rødt på få minutter: Lad ham fortælle, hvad han sagde

Atlético Madrid-angriberen Álvaro Morata nåede kun at få otte minutter på banen, inden temperamentet løb af med spanieren i en ligakamp mod Mallorca.

Det var en særdeles anspændt Álvaro Morata, der kom ud til journalisterne i mixed zone efter Atlético Madrids 2-0-sejr på udebane over Mallorca.

- Lad Salva Sevilla fortælle, hvad han sagde, råbte angriberen til de spanske journalister, da han blev spurgt til det røde kort, han modtog for en episode med Salva Sevillas holdkammerat Xisco Campos.

Et kvarter før tid havde den tidligere Chelsea-angriber haft en batalje med Mallorca-spilleren Xisco Campos, angiveligt råbte noget efter Álvaro Morata, som Salva Sevilla altså ifølge Morata også skulle have hørt. Det var noget, der tydeligvis bragte Moratas sind i kog.

Spanieren fór herefter hen til Mallorca-forsvaren og stangede ud efter ham. Det resulterede i et gult kort til begge spillere.

Men Atlético Madrid-spilleren fortsatte sine protester til kampens dommer, og han kvitterede med det andet gule kort til Morata, der blot nåede at få otte minutter på banen inden sin udvisning.

- Det er episoder, der sker på banen, og der skete ingenting, sagde Xisco Campos til AS efter kampen.

Morata blev sendt tidligere i bad med et kvarter tilbage af kampen.
Morata blev sendt tidligere i bad med et kvarter tilbage af kampen. Foto: Jaime Reina / Ritzau Scanpix

Heller ikke Atlético Madrid-træner, Diego Simeone, lægger meget i bataljen, der til gengæld kommer til at koste angriberen weekendens opgør mod Real Madrid.

- Det er ting, der sker kampene, og af en eller anden grund reagerede han på det. Jeg så, at Morata diskuterede med en. Jeg troede, dommeren ville smide begge spillere ud, fortalte Atletico Madrid-træner Diego Simeone ifølge El Confidencial.

Atlético Madrid vandt opgøret mod Mallorca med 2-0. Målene blev scoret af Diego Costa og Joao Felix.

Atlético Madrid-angriberen Álvaro Morata nåede kun at få otte minutter på banen, inden temperamenten løb af med spanieren mod Mallorca. Video: TV 2 SPORT

Du kan se opgøret lørdag mellem Atlético Madrid og Real Madrid på TV 2 Play og TV 2 SPORT.