Fodbold

FCM-spillere diskuterede under kamp: - Skal helst ikke foregå i vores klub, siger træner

Bølgerne gik højt, da FC Midtjylland-spillerne Awer Mabil og Evander diskuterede, hvem der skulle sparke et frispark i nederlaget til Fremad Amager.

FC Midtjylland røg torsdag aften overraskende ud af pokalturneringen, da de tabte med 1-0 til Fremad Amager fra 1. division på udebane.

Det var dog ligeså meget en episode i slutningen af kampen, der blev snakket om efterfølgende.

Bagud med 1-0 i det sidste minut af den ordinære spilletid fik FC Midtjylland tilkendt et frispark lige udenfor straffesparksfeltet.

Herefter opstod der uenighed mellem Awer Mabil og brasilianske Evander om, hvem der skulle tage frisparket.

Det førte til tumult mellem de to spillere, hvor medspillere hos FC Midtjylland til sidst måtte gå imellem og holde Evander væk fra Mabil, der fik lov at sparke frisparket.

Mabil sendte frisparket i Fremad Amager-muren, og det medførte en hånlig klapsalve fra Evander ud mod FC Midtjylland-bænken.

- Det er ikke en ønskesituation, men det er noget, vi håndterer internt. Det er for tidligt at snakke om en straf til nogen, men sådan noget skal helst ikke foregå i vores klub, sagde Brian Priske til TV3 Sport efter kampen.

FC Midtjylland spiller næste kamp på søndag, hvor de møder OB i Superligaen.

I ottendedelsfinalerne af pokalturneringen skal Fremad Amager møde enten Superligaklubben AC Horsens eller Thisted fra 2. division.