Fodbold

Arsenal-stjerne svarer sin tidligere chef igen: - Du er en klovn

Angriberen fra Gabon skiftede til Arsenal i januar 2018 i en handel, der er vurderet til 56 millioner pund. Hannah Mckay / Ritzau Scanpix

Pierre-Emerick Aubameyang har svaret igen på de kommentarer, som Dortmund-chefen Hans Joachim-Watzke er kommet omkring angriberen.

Arsenal tørner i denne sæson ud i Europa League, imens tyske Dortmund er at finde i Champions League.

Pierre-Emerick Aubameyang spillede for Dortmund fra 2013 til 2018, men skiftede herefter til Arsenal, som altså ikke spiller i den bedste europæiske turnering i denne sæson.

I et nyt interview har Hans Joachim-Watzke, der er CEO i Dortmund, åbnet op for handlen med angriberen. Her siger han, at Aubameyang valgte pengene, da han skiftede til England.

- Selvfølgelig er det svært at holde på en spiller, når man ser på de store summer. Nogle tager til klubber på grund af penge, og hvor de ikke har spillet Champions League i flere år, siger chefen til Süddeutsche Zeitung ifølge engelsk Express.

- Aubameyang, som spiller i Arsenal, vil nok være varmhjertet, når han ser på sin bankkonto, men han kommer til at være trist, når han skal se Champions League i fjernsynet.

Aubameyang: Tal ikke om penge

Men den kommentator finder Arsenal-angriberen sig ikke i.

Aubemeyang har nu svaret tilbage på Twitter, hvor han skriver, at Dortmund-chefen skal lade ham være i fred.

- Det er nok bedre for dig, at jeg ikke taler om, hvorfor jeg virkelig forlod Dortmund. Mr. Watzke, du er sådan en klovn. Jeg kan huske, at du sagde, at du aldrig ville sælge Ousmane (Dembele, tidligere Dortmund-spiller, red.). Men da du så mere end 100 millioner (euro, red.), var du den første til at tage pengene.

- Tal ikke om penge. Lad mig være alene, skriver Aubameyang.

Angriberen fra Gabon skiftede til Arsenal i januar 2018 i en handel, der er vurderet til 56 millioner pund – cirka 470 millioner kroner.