Fodbold

Eksperter kritiserer Tottenham-manager: - Han så uinteresseret ud

Tottenhams manager Mauricio Pochettino har grund til panderynker. James Boardman / Ritzau Scanpix

Tottenham led lørdag endnu et skuffende nederlag. Joe Cole mener ikke, at samarbejdet mellem Tottenham og Mauricio Pochettino har mere at byde på.

Det kører slet ikke for Tottenham.

I sidste uge røg det nordlondonske fodboldhold ud af EFL-cuppen til Colchester fra den fjerdebedste engelske række. I midtugen tabte de 2-7 til Bayern München, og lørdag kulminerede den dårlige sæsonstart med et 3-0-nederlag til Brighton.

Ifølge Joe Cole, der blandt andet har spillet for Chelsea, Liverpool og det engelske landshold, er der ingen vej tilbage for Pochettino og Tottenham lige nu.

- Pochettino så uinteresseret ud på bænken. Jeg tror, ​​vi er kommet til det punkt, hvor dette hold og denne manager har nået enden af vejen, siger Joe Cole til BT Sport.

- Klubben er i uorden. Tottenham var frygtelige uden vilje, intet hjerte, intet. Der var intet pres. Som gruppe er de faldet fra hinanden, og noget bliver nødt til at ændre sig.

Nederlaget til Brighton betyder, at Tottenham nu har tabt hele 17 kampe i 2019. Det er mere end noget andet hold i Premier League.

- Jeg håber, han bliver

Kritikken af Pochettino kom umiddelbart efter lørdages nederlag, hvor Joe og Jermaine Jenas var gæster i BT Sports dækning af kampen.

Jenas spillede i Tottenham i mere end otte år, og han er bestemt heller ikke tilfreds med det, han ser lige for tiden fra sin tidligere klub.

- Jeg har selv spillet fodbold, når der er sket ændringer. Jeg elsker Mauricio, og jeg håber, han bliver, men det stinker af sådan et øjeblik. Tingene virker meget dovne.

- Jeg føler, at klubben har svigtet ham, og at spillerne ikke giver sig. Noget skal ændres, og forhåbentlig er det spillernes mentalitet snarere end manageren, siger Jenas.

Tottenham kom allerede bagud efter tre minutter efter et stort Hugo Lloris drop inde i målet. Et drop, der også så den franske målmand blive skadet.

Pochettino accepterer kritikken

Selvom det på ingen måder kører for Tottenham, er hovedpersonen selv stadig optimistisk.

Han kender eksperternes rolle, og derfor accepterer han kritikken.

- Jeg føler ikke, jeg skal bevise mit engagement efter fem og et halvt år i klubben. Eksperterne skal selvfølgelig give deres mening. Jeg må acceptere kritikken, som jeg gør, når jeg bliver rost.

- Jeg kender branchen, men min tro (på succes, red.) er der stadig. Den er stærk, og jeg vil gøre mit bedste til det sidste. Derefter er det ikke min beslutning.

Sidste års Champions League-finalister står noteret for 11 point i de første 8 ligakampe, mens de har skrabet et point sammen i de første to Champions League-kampe.