Fodbold

Landsholdsspiller vil spille sig til sommerskifte

Jens Stryger Larsen drømmer om et nyt eventyr i enten Italien eller i et andet land fra sommeren 2020. Hans kontrakt med Udinese udløber i 2022.

Når Jens Stryger Larsen til sommer har færdigspillet sin tredje sæson i den italienske fodboldklub Udinese, håber han, at han har gjort det så godt, at præstationerne åbner døre.

Den 28-årige danske landsholdsspiller drømmer om at prøve sig af i en anden italiensk klub eller i en anden liga.

- Jeg håber på at få en fantastisk sæson sammen med klubben og holdet, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg også har lyst til at prøve noget nyt på et tidspunkt. Om det skal være i Italien eller i et andet land, har jeg ikke låst mig fast på, men jeg har ambitioner om at prøve noget mere, siger Jens Stryger Larsen til B.T. og fortsætter:

- Som fodboldspiller stræber man altid efter at nå sit højeste niveau, og jeg satser på at gøre det godt i den her sæson, og at der derved opstår nogle muligheder til sommer.

Fast mand i Udinese og på landsholdet

Stryger skiftede til Udinese i sommeren 2017 efter tre sæsoner i østrigske Austria Wien. Lige siden har han været fast mand i Serie A-holdets forsvar - også i denne sæson med syv startpladser af syv mulige. Hans kontrakt med klubben fra den norditalienske by Udine løber frem til sommeren 2022.

Tidligere i karrieren har han optrådt for superligaklubberne FC Nordsjælland og Brøndby IF.

Jens Stryger Larsen er også fast inventar på det danske A-landshold, hvor han hovedsageligt spiller venstre back, selv om han er højrebenet. Han fik sin debut i en venskabskamp mod Liechtenstein i august 2016, hvor han scorede. Han står noteret for 26 kampe og det ene mål.

Kamp nummer 27 i rødt og hvidt kan han få nu på lørdag, 12. oktober, hvor Danmark møder Schweiz i EM-kvalifikationen.