Fodbold

Holdkammerat ekstatisk efter saksespark: - Det var helt vanvittigt

Andreas Skov Olsen var ikke bleg for at hylde sin angrebskollega Jens Odgaard efter det flotte saksespark.  Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen hylder Jens Odgaards saksesparksmål, der sikrede Danmarks U21-landshold en 2-1-sejr mod Nordirland i EM-kvalifikationen.

Heerenveens danske angriber Jens Odgaard kom på banen torsdag aften mod Nordirland med 20 minutter igen.

Han skulle blot bruge et kvarter på banen, før han sendte tilskuerne på Aalborg Stadion i vild jubel med en fænomenal saksesparksscoring.

Odgaards holdkammerat på U21-landsholdet Andreas Skov Olsen, der til dagligt spiller i italienske Bologna, er meget imponeret over sin angrebskollega.

- Fra min vinkel, hvor jeg stod, var det helt vanvittigt. Han kommer rigtig højt op til den og saksesparker den i mål. Så stor cadeau til Jens. Det var et rigtig flot mål, siger Andreas Skov Olsen til TV 2 SPORT efter kampen.

Odgaard var også selv tilfreds med sin scoring, men var lidt mere ydmyg, da han talte med TV 2 SPORT efter kampen.

- Jeg er super glad – både for at score, og at det er et flot mål.

- Det betyder meget. Men det havde også betydet meget, hvis jeg havde scoret på et tap-in. Alle mål betyder meget for en angriber, og det, at det er et godt mål, er bare en bonus.

Scoringen var den 20-årige angribers første mål på det danske U21-landshold.

Danmarks Jens Odgaard scorer på saksespark til 2-1 i EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Nordirland på Aalborg Stadion.

’Gør det, ingen forventer’

U21-landsholdets spanske træner, Albert Capellas, var efter kampen også rigtig glad for den vigtige scoring.

- Det var et fantastisk mål af Jens. Det er ikke noget, du kan træne. Han gav os de tre point, som jeg virkelig føler, at holdet fortjente, siger landstræneren til TV 2 SPORT.

Den vigtige scoring kom på trods af, at Capellas havde valgt at bænke Odgaard til torsdagens opgør.

Det havde han, da Odgaard ikke arbejdede hårdt nok i den seneste kamp mod Rumænien. Torsdag aften var spanieren dog glad for Odgaards præstation.

- Vi siger til spillerne, at de skal gå efter deres fornemmelse og hjerte inde i feltet. Det er en af Jens' kvaliteter. Han kan gøre det, som ingen forventer, siger Capellas til 6'eren.

Sejren betyder, at Danmark har seks point efter to kampe i EM-kvalifikationen. Holdet drager nu til Finland, hvor der venter et topopgør i gruppen på mandag.