Fodbold

Messi savner Ronaldo: - Jeg havde ønsket, at han blev i Spanien

Lionel Messi savner den rivalisering, som ham og Cristiano Ronaldo i mange år havde i den spanske liga hos henholdsvis Barcelona og Real Madrid.

Cristiano Ronaldo skiftede forrige sommer Spanien og Real Madrid ud med Italien og Juventus.

Skiftede betød, at rivaliseringen mellem Barcelonas Lionel Messi og Cristiano Ronaldo havde nået sin ende. En rivalisering, der i mange år havde presset de to verdensstjerner til konstant at blive bedre.

Lionel Messi fortæller i et interview, at han savner rivaliseringen.

- Ja, jeg havde ønsket, at Cristiano ville fortsætte i den spanske liga i Madrid. Jeg synes, det gav en ekstra drivkraft til vores rivalisering, til El Clasico (opgøret mellem Barcelona og Real Madrig, red.) og til ligaen generelt, siger Messi til radiostationen RAC1 ifølge ESPN.

Efter Ronaldos skifte til Juventus har kongeklubben fra Madrid haft problemer med at finde melodien inde på fodboldbanen. Det havde Messi set komme, da portugiseren skiftede til Torino.

- Jeg kan huske, at jeg sagde tidligere i år, at Madrid ville bemærke Cristianos afgang, ligesom ethvert andet hold ville gøre, men alligevel har de nok spillere til at være i toppen og kæmpe med om alt. Det er Madrid, og de har en masse historie.

Trods de spillemæssige mangler er Real Madrid dog kommet rigtig fint fra land i La Liga i denne sæson. De topper den bedste spanske række efter otte kampe, hvor de stadig er ubesejret.

Gør hinanden bedre

Ronaldo deler også opfattelsen af, at de to superstjerner har gjort hinanden bedre.

Det sagde han tidligere på året i et interview med den britiske journalist Piers Morgan.

- Mit forhold til ham er godt. Vi ikke er ’venner’, men vi har delt denne scene i 15 år. Jeg har et godt forhold til ham, og jeg ved, at han har presset mig til at blive en bedre spiller, og at jeg også har presset ham til at blive en bedre spiller, siger Ronaldo.

Det fortæller Ronaldo i det unikke og åbne interview. Det kan du se på TV 2 PLAY.