Fodbold

- Det kan være min sidste kamp, siger Zlatan

Slutspilskampen mod Minnesota United kan blive den sidste i karrieren for Zlatan Ibrahimovic. Gary A. Vasquez / Ritzau Scanpix

Kontrakten med Los Angeles Galaxy udløber ved årsskiftet for Zlatan Ibrahimovic, der endnu ikke ved, hvad der skal ske derefter.

Det kan blive en speciel oplevelse for Zlatan Ibrahimovic, når han og Los Angeles Galaxy natten til mandag spiller deres første kamp i slutspillet i USA's bedste fodboldliga, MLS.

I kampen mod Minnesota United er der en kvartfinaleplads på spil, og det kan blive den sidste optræden for den 38-årige svensker i Galaxy-trøjen. Og måske endda i karrieren.

- Det kan være min sidste kamp. Jeg har en kontrakt indtil 31. december. Jeg respekterer den kontrakt. Hvis jeg forlader klubben, har I mindre at skrive om. Hvis jeg bliver, har I mere, sagde Zlatan Ibrahimovic til de fremmødte journalister forud for mandagens kamp ifølge Aftonbladet.

Da den svenske superstjerne i sidste uge besøgte Malmø for at indvie en statue af sig selv, fortalte angriberen til flere svenske medier, at han fortsat ikke ved noget om, hvad fremtiden bringer.

Zlatan Ibrahimovic var heller ikke meget for at dele sine tanker med de amerikanske journalister, da han stillede op til interview torsdag.

- Vi får at se, hvad der sker. Der er mange ting, der kan afgøre, om jeg fortsætter her. Men lad os fokusere på slutspillet nu, svarede svenskeren undvigende.

Zlatan Ibrahimovic har spillet i Los Angelse Galaxy siden marts 2018. Her har han scoret 52 mål i 56 kampe.

I sidste sæson formåede holdet fra den amerikanske vestkyst ikke at kvalificere sig til slutspillet i MLS, hvor Atlanta United vandt turneringen.