Fodbold

Kjærs træner tordner over film: - Det er så tydeligt at se

Simon Kjærs træner Gian Piero Gasperini er rasende og føler sig snydt, efter han så sit hold smide en 3-0-føring væk efter flere tvivlsomme kendelser.

Simon Kjær kom på banen til det sidste kvarter i Atalantas kamp mod Lazio, hvor danskerens hold måtte nøjes med 3-3 efter at have været foran 3-0 ved pausen.

Efter kampen var Kjærs træner, Gian Piero Gasperini, mildest talt rasende. Og han var ikke rasende på sine spillere for at smide en 3-0-føring. Han var rasende på kampens dommer og Lazios angriber Ciro Immobile.

Raserianfaldet faldt efter to yderst tvivlsomme straffespark til Immobile.

- Lazio var på hælene, men fik så fodfæste i kampen igen og blev genstartet. Der er ingen, der forstår noget som helst, hvad angår straffespark disse dage.

- Fodbold er en simpel sport, men hvad er det her for noget lort? Immobile gik en tur, mærkede noget strejfe ham og kastede sig. Det er så tydeligt at se. Men vi tabte Coppa Italia her mod Lazio på grund af en episode, så vi er vant til det, siger Gasperini til Sky Sport Italia.

Gasperini henviser til den italienske pokalfinale mellem Atalanta og Lazio tilbage i maj, hvor VAR overså, at en Lazio-spiller brugte hånden inde i feltet.

Både det første og andet straffespark blev begået på Immobile, der tog sagen i egen hånd og sparkede begge straffespark ind.

'Det er lusket'

Og selvom det første straffespark var tvivlsomt, var Gasperini nærmest mere sur, da han blev spurgt ind til straffespark nummer to.

- Det var endnu værre ved det andet straffespark. Immobile tog sin fod ind foran De Roon (Marten De Roon, red.) og stoppede ham fra at nå bolden. Det er heller ikke et straffe. Disse ting er ikke straffespark, det er lusket, siger han.

Lazio fuldendte sit comeback dybt inde i overtiden, hvilket betød, at de to hold måtte dele i porten.

Resultatet betyder, at Atalanta ligger nummer tre, mens Lazio befinder sig lidt længere nede i tabellen på en sjetteplads.

Lazio svarer igen på kommentarerne

Et par timer efter kampen og Gasperinis udtalelser har Lazio udsendt en pressemeddelelse.

Og hovedstadsklubben er langt fra tilfreds med de hårde ord, der er blevet sendt Immobiles vej.

- Udtalelserne repræsenterer en uacceptabel overtrædelse af professionalismen og retfærdigheden af ​​en spiller som Ciro Immobile, der aldrig har filmet af nogen art i løbet af sin karriere.

- Bitterheden for en forsvundet sejr er menneskelig forståelig, men berettiger på ingen måde forsøget på at afvise resultatet ved at formulere fantasifulde og bisarre teser og stille spørgsmålstegn ved seriøsiteten af ​​en eksemplarisk spiller som Ciro Immobile, skriver klubben på sin hjemmeside.

Hvorvidt Gasperinis udtalelser får en konsekvens vides endnu ikke.