Fodbold

Solskjær efter historisk dårlig start: - Jobbet er ikke for stort for mig

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har kun fået ni point i de første otte Premier League-kampe.

Norske Ole Gunnar Solskjær kom til som midlertidig træner i midten af sidste sæson efter fyringen af José Mourinho og var nærmest en frelser.

Da nordmanden havde vundet 14 ud af sine første 19 kampe i spidsen for Manchester United blev han belønnet med en permanent stilling som klubbens manager.

Nu er det dog blevet hverdag for Solskjær, der er i gang med en historisk dårlig sæsonstart for storklubben.

- Jeg har aldrig følt, jobbet var for stort for mig. Jeg er fortrøstningsfuld med det, vi prøver at gøre, og jeg har været imponeret af det, der er sket hver eneste dag, siger Solskjær ifølge Reuters.

Manchester United står noteret for ni point efter de første otte spillerunder, og så få point har klubben aldrig haft, siden den bedste engelske fodboldrække kom til at hedde Premier League.

Faktisk skal vi helt tilbage til 1989 for at finde en dårligere sæsonstart for Manchester United, der er på 12.-pladsen - to point over nedrykningsstregen.

José Mourinho, der blev fyret i december sidste år, leverede en bedre sæsonstart, men statistikkerne skræmmer ikke Solskjær.

- Vi kan se forbedringerne, men det handler om resultater; begynde at vinde kampe, score mål, skabe flere chancer. I forsvaret har det set fint ud.

- Vi har ikke været dristige nok. Hvis man kigger på de bedste hold, tager de flere chancer med bolden.

Ole Gunnar Solskjær får chancen for at vinde fansenes kærlighed tilbage søndag, når United tager imod ærkerivalerne fra Liverpool, der topper ligaen med maksimumpoint.

- Det er den perfekte kamp for spillerne og fansene, fordi vi har været gennem en hård og svær tid. Jeg er sikker på, vi giver dem (fansene, red.) en god kamp.

Til kampen mod Liverpool må Solskjær dog undvære stjernemålmanden David De Gea og den franske midtbanespiller Paul Pogba.