Fodbold

Atletico Madrid besejrer midterhold og overhaler Real Madrid

Atletico Madrid vandt 2-0 på hjemmebane mod Athletic Bilbao. Dermed rykker hovedstadsklubben op på andenpladsen i Primera Division.

Det blev enden på en negativ stime for Atletico Madrid, da klubben sent lørdag aften besejrede Athletic Bilbao med cifrene 2-0.

Sejren er nemlig den første ligasejr i fire kampe, og den sender hovedstadsklubben op på andenpladsen i Primera Division. Holdet overhaler derved Real Madrid, som dog har spillet en kamp færre.

Kampen startede dog bedst for gæsterne fra Bilbao, der efter bare ét minut kunne se Inigo Martinez brænde en stor chance. Han fik panden på hjørnespark, men forsøget blev akkurat reddet af Jan Oblak med det yderste af fingerspidserne.

Også Atletico Madrid kom til store muligheder, og efter 27 minutters spil resulterede det i kampens første mål. Her modtog Angel Correa en bold i dybden, og han tog et par gode træk i straffesparksfeltet. Derefter spillede han bolden videre til Saúl, der sendte bolden i kassen og derved scorede sit første mål i sæsonen.

Saúl scorede opgørets første mål, da Atletico Madrid og Athletic Bilbao tørnede sammen. Video: TV 2 SPORT

Herefter var det i stedet Athletic Bilbao, der tog teten. Eller nærmere bestemt Raul Garcia. Spanieren kom nemlig til to store målchancer inden for ti minutter, men ingen af gangene lykkedes det ham at vinde duellen med Jan Oblak i hjemmeholdets mål.

Første gang boksede sloveneren bolden over overliggeren efter et langskud fra Raul Garcia, mens han i andet forsøg kort tid efter fik hjælp af sit forsvar, der parrede Raul Garcias forsøg.

Derfor kunne Atletico Madrid gå i omklædningsrummene med en føring på 1-0.

Alvaro Morata kroner flot sammenspil med scoring

Efter pausen var det i stedet de rød- og hvidstribede madrilenere, der havde overhånden. Hjemmeholdet kom til flere store chancer og viste gode takter i det offensive spil, og efter 63 minutter steg lydniveauet gevaldigt på stadion.

Her spillede Atletico Madrid sig nemlig godt igennem Athletic Bilbaos forsvar, og Alvaro Morata kunne let banke bolden i mål, da han modtog et hårdt indlæg fra Angel Correa.

Det blev kampens sidste scoring, og derved tog Atletico Madrid alle tre point med en 2-0-sejr.

Med de tre point hertil aften er Atletico Madrid nu nummer to i den bedste spanske række med 19 point efter ti kampe. Det er samme pointantal som FC Barcelona på førstepladsen, der dog har en kamp i baghånden.

Athletic Bilbao indtager tiendepladsen med 13 point.