Fodbold

Everton-spiller opereret efter alvorligt brud

André Gomes har været igennem en succesfuld operation, efter han kom slemt til skade mod Tottenham.

Alt gik efter planen, da Evertons André Gomes var igennem en operation for et grimt brud.

Faktisk gik det ekstremt godt, som Premier Leauge-klubben betegner det på sin hjemmeside.

- På vegne af André Gomes vil klubben gerne takke alle Everton-tilhængere og medlemmer og den brede fodboldfamilie for de overvældende beskeder af støtte, vi har modtaget siden kampen, skriver Everton på sin hjemmeside.

Den 26-årige midtbanespiller kom til skade i søndagens kamp mod Tottenham. Efter først en tackling fra Heung-Min Son og kort efter at blive landet på af Serge Aurier sad Gomes' højre ankel helt skævt.

Det resulterede i et rødt kort til en grædefærdig Son, inden Gomes blev båret fra banen med skræk i ansigtet hos med- og modspillere.

Efter mandagens operation vil den portugisiske landsholdsspiller bruge noget tid på hospitalet på at restituere, inden han vil begynde sin genoptræning.

Det er usikkert, hvornår Andre Gomes igen kan træne med holdet.

Målmand fik kvalme

Under kampen sad en dansker og overværede situationen på nært hold. Det var Evertons reservemålmand Jonas Lössl.

- Jeg kunne tydeligt se det. Vores anfører Seamus (Coleman, red.) løb og varmede op og løb bare ind på banen. Man kunne se i hovedet på ham, at den var helt gal. Han stod og råbte og skreg, at doktoren skulle komme hurtigt. Så vidste man godt, det var skidt, siger Lössl til TV 2 SPORT.

- Man fik bare kvalme. Det var ikke rart at se sådan noget ske med en af ens holdkammerater. Jeg tror heller ikke, Tottenham havde det særlig sjovt. Man kunne også se, Son var berørt af det.

Kampen mellem Everton og Tottenham endte 1-1.