Fodbold

Rosenborg-træner vil slet ikke bruge tid på Bendtner-bog

I Rosenborg bekymrer de sig slet ikke om Nicklas Bendtners nye bog.

Det er ikke kun i Danmark, at Nicklas Bendtners selvbiografi 'Begge sider' har været diskuteret og debatteret højt og bredt.

I Norge, hvor den kontroversielle angriber spillede for Rosenborg indtil i sommer, har der ligeledes været bragt flere historier fra den nye bog.

Blandt andet historier om den danske angribers tid i den norske klub, hvor han skriver, at han har mange roser tilovers for en håndfuld af sine tidligere holdkammerater og klubben generelt. Kritikken og bogen generelt giver de dog ikke meget for i Rosenborg.

- Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg, at bogen står godt for sig selv. Jeg tror ikke, jeg skal begynde at bruge min energi på den, fortæller Rosenborg-træner Eirik Horneland, der også har fået kritiske ord med på vejen i bogen, til TV 2 Norge.

- Vi er vant til medieopmærksomhed i Rosenborg. Det lever vi fint med, men for os handler det om at koncentrere os om at spille noget god fodbold.

'Den rager mig ikke en skid'

Samme holdning har målmanden André Hansen, der ikke kommer til at læse Bendtners livsfortælling.

- Jeg læser andre bøger, og Bendtners bog tager intet af mit fokus. Den rager mig ikke en skid, siger André Hansen ligeledes til TV 2 Norge.

Den 29-årige keeper bliver sammen med holdkammeraterne Anders Konradsen og Alexander Søderlund blandt andet beskyldt for at være 'misundelige' på mediernes opmærksomhed på Nicklas Bendtner.

Men i Rosenborg vil de altså hellere have fokus på at spille fodbold end at diskutere end tidligere spillers nye bogudgivelse.

De mangefoldige norske mestre møder torsdag Sporting Lissabon i Europa League.