Fodbold

Slavia Prag-helt skuffet over Messi - gik uden at sige tak for kampen

Lionel Messi får ikke meget ros med på vejen fra Slavia Prag. TV 2 SPORT

Slavia Prags målmand Ondrej Kolar har ikke mange roser tilovers for Lionel Messis opførsel efter Champions League-kampen tirsdag aften.

Slavia Prag formåede tirsdag aften at præstere noget, blot to hold havde gjort før dem i dette årtusinde; at forhindre FC Barcelona i at score i en hjemmekamp i Champions Leagues gruppespil.

Verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, forsøgte sig ellers flere gange. Men når ikke træværket stod i vejen for den målfarlige argentiner, var det gang på gang Ondrej Kolar i Slavia Prag-målet, der holdt bolden ude af netmaskerne.

Men selvom den 25-årige målmand oplevede én af sine største fodboldoplevelser med et sensationelt point på udebane mod mægte Barcelona og en stor præstation, så forlod han alligevel Camp Nou misfornøjet.

- Vi så frem til at møde alle de her store spillere, men de opførte sig ikke særlig pænt, fortæller kampens helt store spiller, Ondrej Kolar, til det tjekkiske medie iDNES.

- Vi ville gerne have byttet trøjer med dem, men Lionel Messi og de andre gik bare. Nogle af dem endda helt uden at give hånd og sige 'tak for kampen'. Det var trist.

Masser af ros fra ter Stegen

Det var dog ikke alle af catalanernes stores stjerner, der havde travlt med at komme ind i omklædningsrummet for at sluge den store skuffelse.

Målmanden Marc-Andre ter Stegen stod pænt og ventede i spillertunnellen under det enorme Camp Nou for at ønske Ondrej Kolar og holdkammeratterne tillykke med den flotte bedrift.

- Ter Stegen stoppede mig og sagde, at han ikke havde set så god en målmandspræstation i lang tid, og at han havde nydt at se, hvor godt jeg havde spillet med bolden ved mine fødder, forklarede Kolar til iDNES.

- Det var den ultimative pris. At høre sådan en ros fra så dygtig en målmand - jeg havde gåsehud. Det var en fantastisk oplevelse, men det var trist med de andre spillere.

Slavia Prag fik sit andet point i dette års Champions League med 0-0-kampen i Barcelona. Catalanerne fører fortsat gruppen med 8 point for fire kampe, mens Borussia Dortmund ligger nummer to.