Fodbold

Danmarks direkte rival har fået et 'rigtigt boost' før EM-skæbnekamp

Robbie Brady er tilbage for Irland efter en skade. John Sibley / Scanpix Denmark

Når Danmark og Irland skal i direkte duel om en plads ved EM i 2020, er irerne blevet forstærket.

Torsdag udtog den irske landstræner Mick McCarthy de spillere, der den 18. november tager imod Danmark i Dublin i en kamp, hvor der er billetter til EM i 2020 på spil.

Med i truppen er Burnley-spilleren Robbie Brady, der på grund af skader ikke var med i irernes seneste fire kampe i EM-kvalifikationen.

- Han er tilbage på holdet i Burnley og får spilleminutter. Hans tilbagekomst er et rigtigt boost for os frem mod kampen mod Danmark på grund af den kvalitet, han bringer holdet, siger Mick McCarthy ifølge Independent.

- Han får spilletid mod New Zealand (testkamp fire dage inden, red.) for at blive klar til Danmark. Han er blandt de spillere, der virkelig vil drage fordel af New Zealand-kampen, før vi møder Danmark.

Til gengæld har McCarthy ikke givet plads i truppen til Southampton-angriberen Shane Long, der ikke får megen spilletid, mens Evertons James McCarthy har meldt afbud af personlige årsager.

Danmark møder inden Irland-kampen Gibraltar, og bliver det som ventet til dansk sejr, er Irland tvunget til at slå Danmark for at komme til EM. Medmindre Schweiz taber begge kampe mod Georgien og Gibraltar.

Irlands trup

Målmænd: Darren Randolph (Middlesbrough), Kieran O’Hara (Burton Albion), Mark Travers (Bournemouth)

Forsvarsspillere: Matt Doherty (Wolverhampton), Shane Duffy (Brighton), Kevin Long (Burnley), John Egan (Sheffield United), Ciaran Clark (Newcastle), Enda Stevens (Aston Villa), Derrick Williams (Blackburn), Lee O'Connor (Celtic)

Midtbanespillere: Alan Browne (Preston), Josh Cullen (Charlton), Jeff Hendrick (Burnley), Callum O’Dowda (Bristol), Glenn Whelan (Heart), Conor Hourihane (Aston Villa), James McClean (Stoke), Jack Byrne (Shamrock), Robbie Brady (Burnley)

Angribere: Callum Robinson (Sheffield United), Troy Parrott (Tottenham), Aaron Connolly (Brighton), David McGoldrick (Sheffield United), James Collins (Luton), Scott Hogan (Stoke), Sean Maguire (Preston), Alan Judge (Ipswich)