Fodbold

Bale misser kamp nummer 79 i Real Madrid på grund af skade

Gareth Bales skade i læggen holder ham nok engang ude for Real Madrid.

Se Real Madrid uden Gareth Bale mod Eibar direkte på TV 2 SPORT lørdag klokken 18:25.

78 kampe.

Så mange har den walisiske stjerne Gareth Bale misset på grund af skader i løbet af sin tid i den spanske storklub Real Madrid, som han skiftede til i 2013.

Lørdag misser den hurtige kantspiller så endnu en kamp for de mangedobbelte spanske mestre, når en skade i læggen nok engang holder ham ude af Real Madrid-truppen, der møder Eibar.

- Han er tilbage på træningsbanen, men han er ikke klar til at spille, forklarede Real Madrid-træner Zinedine Zidane på et pressemøde forud for kampen.

30-årige Bale har ikke været i kamp siden 13 oktober, hvor han mødte Kroatien sammen med resten af det walisiske landshold. Det var i den kamp, waliseren blev skadet.

Real Madrid har senest haft glæde af Gareth Bale i starten af oktober, og de kommer til at vente yderligere et par uger på at få ham tilbage i aktion. Efter weekendens kamp er der nemlig landsholdspause.

- Bale vil rejse med landsholdet og har så fem eller seks dage til at finde ud af, om han er klar til at spille eller ej, siger Zidane.

- Det er op til Wales at vurdere det. Det er ikke en teknisk beslutning. Jeg har bare sagt, at spillere, der ikke har trænet fuldt med resten af holdet, ikke kan spille.

Real Madrid ligger i øjeblikket på andenpladsen i La Liga. Ét point efter ærkerivalerne fra FC Barcelona.