Fodbold

Hazard lovprises - kan blive guld værd for Real Madrid, siger ekspert

Belgiske Eden Hazard drev til tider gæk med Eibars forsvarsspillere og lavede med en såkaldt "rabona" kampens detalje.

Real Madrid rundbarberede lørdag aften Eibar på udebane i La Liga og vandt ubesværet med 4-0.

Kongeklubben leverede en glimrende holdpræstation, men særlig én spiller overstrålede de andre og var kampafgørende ifølge TV 2 SPORTs fodboldeksperter.

Navnet er - Eden Hazard.

Hazards præstation i første halvleg var imponerende

Zinedine Zidane, træner Real Madrid

- Pilen peger ’ekstremt’ meget opad for Hazard for tiden.

- Han var god i dag, men måske på en lidt billig baggrund. Hvis han spiller sådanne kampe, så kan han blive guld værd for Real Madrid, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert, Kasper Lorentzen.

Lavede en "rabona"

Hazard viste sig fra sin bedste og mest kreative side og gjorde flere gange modstanderne fra Eibar rundtossede med sine driblinger i højt tempo.

Belgieren blev fældet i straffesparksfeltet og fremtvang Real Madtids første forsøg fra 11-meterpletten efter 20 minutter, men kampens detalje udspillede sig efter 24 minutters spil.

Eden Hazard skiftede til Real Madrid fra Chelsea i sommerpausen Video: Hans-Henrik Busk Stie

Eden Hazard modtog bolden, afdriblede frækt to modstandere i løb mod Eibar-målet for til sidst at slå et indlæg bag om støttebenet - en såkaldt "rabona".

Detaljen skabte minder fra Hazards tid i Premier League, hvor han præsterede på et meget højt niveau, mener Martin Gottschalk, der er fodboldkommentator på TV 2 SPORT.

- Denne præstation er noget af det, vi har set ham gøre igennem flere sæsoner i Chelsea. Ikke mindst, da han afgjorde den seneste Europa League-finale på egen hånd.

Ifølge Martin Gottschalk er Eden Hazard en mand, som for tiden er meget svær at stoppe, og som modstanderne derfor bør holde et vågent øje med.

- I takt med han har fået flere minutter i Real Madrid-trøjen, så får han mere selvtillid og tror på sine aktioner. Han er målrettet i forhold til at sætte sine modstandere i dag.

Franskmanden Karim Benzema er nu den femte mest scorende nogensinde for Real Madrid Video: Hans-Henrik Busk Stie

Lovprises af træner og medspiller

Real Madrids træner, Zinedine Zidane, var efter kampen fuld af lovord om sin belgiske stjerne.

- Hazards præstation i første halvleg var imponerende, konstaterede Zinedine Zidane over for de spanske medier.

Madrid-forsvarer Dani Carvajal hyldede også Hazard efter kampen.

- Det er klart, at det ikke er let at komme til en ny liga og spille med nye holdkammerater. Hazard spiller fantastisk, og vi ser den bedste version af ham nu, forklarede Carvajal ifølge Goal.com.