Fodbold

Klopp elsker klubløs Zlatan: Hvis bare han ikke havde spillet for United

Jürgen Klopp er fuld af beundring over Zlatan Ibrahimovic. Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp håber ikke, at Zlatan Ibrahimovic stopper karrieren, når kontrakten med LA Galaxy udløber til nytår.

Zlatan Ibrahimovic er efterhånden blevet de 38 år, men målnæsen hos den svenske angriber fejler bestemt ikke noget, selvom alderen nærmer sig de 40.

En målscorer kan man bruge i de fleste klubber. Også i Liverpool, selvom de forsvarende Champions League-vindere råder over verdens vel nok farligste trio i front i form af Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah.

- Havde Zlatan ikke været i Manchester United tidligere, så kunne vi have overvejet ham, fortæller Jürgen Klopp med et stort grin i et interview med svenske Aftonbladet.

- Men jeg er ikke sikker på, at han ville spille her. Vi har et meget intensivt hold, haha. Men når det er sagt, så har jeg ikke andet end respekt for Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic' kontrakt med amerikanske LA Galaxy udløber ved årsskifet, så der er ikke langt i mellem historierne om, hvor den tidligere svenske landsholdsangriber fortsætter karrieren.

Selvom man næppe skal lægge for meget, hvis noget overhovedet, i Liverpool-managerens 'interesse', så er Jürgen Klopp fuld af beundring over den til tider kontroversielle svenskers bedrifter på grønsværen.

-Jeg elsker hele hans karriere, hans præstationer og hans selvtillid. Selvom han måske ikke altid gør tingene rigtigt, så er det altid underholdende

- Han er en fantastisk karakter, og jeg håber virkerlig ikke, at han stopper med at spille fodbold. Verden vil savne ham for meget.

Senest har diverse rygter sendt Zlatan Ibrahimovic til italienske AC Milan, hvor svenskeren tidligere har spillet i to sæsoner.

Hovedpersonen selv har dog ikke meldt noget officielt ud omkring, hvorvidt han fortsætter karrieren og i så fald hvor.