Fodbold

Eksperter er uenige om udelukkelsen af Sterling

Der var dårlig stemning mellem Raheem Sterling og Joe Gomez under søndagens kamp mellem Liverpool og Manchester City. Carl Recine / Ritzau Scanpix

Rio Ferdinand og Gary Neville er ikke enige med hinanden i, hvordan situationen med Raheem Sterling skulle håndteres.

Efter tumult i den engelske landsholdslejr er Raheem Sterling ikke med, når England møder Montenegro i en EM-kvalifikationskamp torsdag.

Sterling var nemlig i klammeri med Liverpool-spilleren Joe Gomez. Manchester City, som Sterling spiller for, tabte søndag med 1-3 til Liverpool, og den ærgrelse havde City-spilleren stadig i kroppen mandag.

Derfor har landstræner Gareth Southgate udeladt Sterling, og det ser Gary Neville, der er ekspert for Sky Sport og tidligere engelsk landsholdsspiller, god mening i.

- Jeg har tidligere set træneren gå ud i pressen, som Gareth har gjort. Jeg føler, at det er den rigtige beslutning, siger Gary Neville ifølge Sky Sport.

- Der er ikke noget værre end at feje ting under gulvtæppet, og så går spillerne tilbage til deres værelser, hvor de så taler om, at landstræneren er svag, da han er en stor spiller, og han er skærmet for store beslutninger. Så det er den rigtige beslutning, hvis det er sket foran hele holdet, og det ikke kunne håndteres internt.

Ferdinand: Det kunne være håndteret bedre

Rio Ferdinand, der også tidligere har spillet for det engelske landshold, er dog ikke helt enig i dette.

Han mener, at Raheem Sterling bliver ladt i stikken.

- Nu skal Raheem forsvare sig selv for alle de mennesker, der sidder bag deres tastaturer. Hvis det var en forfærdelig episode, skulle det offentliggøres for at disciplinere. Men jeg kan ikke forstå det, når det ikke er værre, siger Ferdinand til Reuters.

- Jeg føler, at dette kunne være håndteret bedre for at støtte spilleren og ikke hænge ham ud. Det er vigtigt at have en trup, der er harmonisk, men disse ting er ikke sjældne i en trup, der er fuld af testosteron.

Gomez og Sterling kom først i infight med hinanden under kampen søndag, hvor de stødte panderne sammen.