Fodbold

Lars Høgh blev hyldet i Parken: - Jeg er meget rørt

Under fredagens landskamp mellem Danmark og Gibraltar blev et banner rullet ud til ære for Lars Høgh, der lige nu kæmper en hård kamp mod kræft.

- Go’ bedring Høgh – vi er med dig hele vejen!

Det var ordene, der prydede det banner, som en gruppe danske fans havde medbragt i Parken fredag aften.

Den fine gestus har den danske målmandslegende nu reageret på gennem Herrelandsholdets Instragram-side.

- Jeg vil gerne sige tusind tak for den hilsen, jeg fik fra fansene i Parken i aftes. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Jeg blev meget rørt over jeres gestus, og det betyder virkelig meget for mig. Det giver styrke til det forløb, jeg er i.

- Heldigvis har jeg fået gode nyheder, for den seneste scanning viser, at kemoterapien virker, det giver mig ikke helbredelse, men det giver mig håb og muligheder for fremtiden, skriver han.

Lars Høgh kæmper i øjeblikket en hård kamp mod kræft. I sommeren 2018 fortalte han for første gang, at han var blevet ramt af kræft.

I starten af 2019 var han tilbage på træningsbanen, men for nyligt annoncerede han i Go’ Aften Live, at kræften var vendt tilbage.

Er stadig på træningsbanen

Selvom kræften er brudt ud igen, så har Lars Høgh det godt. Det bekræftede han i selvsamme interview hos Go’ Aften Live.

Og til BT fortæller Lars Høgh lørdag, at der er positive tegn fra den seneste kemobehandling.

- Det er en lortesituation, men i det dårlige er der også lidt godt, for jeg har fået scanningsvar på de to måneder, jeg har fået kemo, og det er positivt, at kemoen virker. Det er vigtigt. Det gør ikke, at jeg får helbredelse, men jeg får nogle muligheder, siger Lars Høgh.

Tilbage i juni var det velkendte ansigt tilbage som målmandstræner hos landsholdet, hvor han fortalte, at han var ’tæt på topform’.

Lørdag rejser han nemlig med hele truppen til Dublin, hvor den altafgørende kamp mod Irland venter.