Fodbold

Bale skal forvente kold velkomst på Bernabéu, siger tidligere præsident

Den tidligere Real Madrid-præsident Ramon Calderon mener, at den bedste løsning for Real Madrid og Bale vil være, hvis han skifter til Tottenham.

Se Real Madrid og Real Sociedad lørdag direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 20.30.

Et banner med teksten ’Wales. Golf. Madrid. I den rækkefølge’ kan have bragt Gareth Bale i en alvorlig kattepine.

Den walisiske stjerne og landsholdskammeraterne stod med det omtalte banner undervejs i deres fejring af kvalifikationen til næste års EM, og efterfølgende har Gareth Bale høstet stor kritik i de spanske medier.

Real Madrid spiller lørdag på hjemmebane mod Real Sociedad, og den 30-årige waliser kan se frem til alt andet end en varm velkomst fra Real Madrid-tilhængerne.

- Jeg er sikker på, at når han viser sig på banen på Bernabéu, vil der være folk, der buher af ham og ikke vil acceptere, hvad han gjorde, siger klubbens tidligere præsident Ramón Calderón ifølge BBC.

- Vi ved ikke, om han vidste, hvad der stod på det banner. Hvis han vidste det, var det meget barnligt. Måske var han bare involveret i festlighederne med holdkammeraterne og gjorde det uforvarende. Problemet er, at billedet har tilført benzin til bålet.

Underligt for Real-tilhængerne

Gareth Bale har ikke været i kamp for Real Madrid siden 5. oktober, da han har haft problemer med en lægskade.

Tirsdag spillede Bale så 88 minutter, da Wales besejrede Ungarn med 2-0.

- For fansene er det lidt underligt. De er vrede, fordi spilleren har gået omkring 50 dage uden at spille for Real Madrid, misser seks kampe, og så pludselig har de set ham spille en god kamp for Wales.

- Dét har i virkeligheden været problemet og ikke bare banneret, men en kombination af de to ting, forklarer Calderón, der var præsident i hovedstadsklubben fra 2006 til 2009.

Den tidligere Real Madrid-præsident siger videre, at han ser det som en god løsning for begge parter, hvis Bale skifter tilbage til Tottenham, hvor den nye manager José Mourinho tidligere har udtrykt begejstring for den walisiske kantspiller.

Zidane svarede afværgende på pressekonference

På fredagens pressemøde forud for kampen mod Real Sociedad var Real Madrids cheftræner ikke meget for at tale om den seneste uges hændelser omhandlende Gareth Bale.

Til sidst nægtede franskmanden at svare på flere spørgsmål om den walisiske stjernespiller, men han nåede at sige nogle enkelte ord om kantspilleren.

- Jeg synes, vi laver en masse støj omkring Bales situation. Det vigtige er at fokusere på fodbold. Han var i stand til at spille med landsholdet, og det vil vi nu gendanne. Jeg vil kun kigge på det sportslige. Jeg interesser mig ikke for alle kommentarerne, sagde Zinedine Zidane på pressekonferencen ifølge Marca.

Zidane har taget Gareth Bale tilbage i truppen til lørdagens kamp mod Real Sociedad, hvor der er er blevet plads til waliseren blandt de 16 udvalgte spillere.