Fodbold

Ronaldo udeladt i Juventus: - Han har brug for at køle af

Cristiano Ronaldo kommer til at misse kampen mod Atalanta lørdag, da han ikke er helt på toppen, forklarer Juventus-træneren.

Vred og irriteret forlod verdensstjernen Cristiano Ronaldo banen i Champions League-kampen mod Lokomotiv Moskva inden landskampspausen.

Ronaldo var sur over noget, der sad og irriterede i knæet på ham, og det betød, at hans lår blev overbelastet.

Fire dage senere var den igen gal med Ronaldo, da han blev udskiftet efter 55 minutter i kampen mod AC Milan i Serie A. Irritationen betyder nu, at han ikke er med, når Juventus møder Atalanta i Serie A lørdag.

- Der er ikke brug for at forklare noget i forhold til Ronaldo. Visse spillere har brug for at køle af, siger Sarri ifølge Football Italia og fortsætter:

- Problemet er, at han i tirsdags fortalte os, at han ikke har det godt. Vores mål er at have ham tilbage til Champions League.

Den portugisiske verdensstjerne vrissede af Juventus-træner Maurizio Sarri, da han forlod banen med otte minutter igen af Champions League-opgøret mod Lokomotiv Moskva.

- Cristiano Ronaldo var sur, fordi han ikke havde det godt, sagde Sarri ifølge Sky.

- Han har haft noget, der irriterer ham i knæet i de seneste dage, der overbelaster hans lår. Allerede i pausen var han bekymret. Så så jeg ham lave en bevægelse i en acceleration, som jeg ikke kunne lide.

Jeg forsøgte at hjælpe Juventus, og ingen bryder sig om at blive skiftet ud

Cristiano Ronaldo

Derfor tog Maurizio Sarri beslutningen om at udskifte den 34-årige stjerne ved stillingen 1-1. En overtidsscoring af Douglas Costa sikrede Juventus-sejren og avancementet videre i turneringen, selvom der resterer to kampe i gruppespillet.

Har spillet med begrænsninger

Efter Portugals sejr i EM-kvalifikationen mod Luxembourg søndag satte Ronaldo så ord på hændelserne.

- I de seneste tre uger har jeg spillet med begrænsninger, men der var ingen uoverensstemmelse. Det er medieskabt.

- Jeg forsøgte at hjælpe Juventus, og ingen bryder sig om at blive skiftet ud, men jeg havde forståelse for det, for jeg var ikke i god form, sagde Ronaldo ifølge Reuters.

Juventus fører Serie A med 32 point efter 12 kampe. Det er kun ét mere end Inter på andenpladsen.