Fodbold

Træner straffer Balotelli for at være for sløv

Italienske Mario Balotelli kommer ikke i kamp for sin klub Brescia søndag. Træneren har siet ham fra på grund af indsatsen på træningsbanen.

Serie A's bundhold Brescia er uden sin kontroversielle angriber i søndagens ligakamp ude mod Roma.

Mario Balotelli har ifølge Brescia-træner Fabio Grosso ikke leveret varen til træning, og derfor er han helt ude af truppen til kampen i Rom.

- Jeg kræver stor intensitet og et højt tempo i mine træninger. Når det ikke sker, foretrækker jeg at ændre ting og gøre træningen endnu hårdere.

- Han (Balotelli, red.) gjorde det ikke og blev sat udenfor. Jeg ønsker ikke at nedtone hændelsen, ej heller at blæse den ude af proportioner. Det er vigtigt for mig at bruge alle, der er til rådighed, men jeg kan ikke gøre mere for nu. På et tidspunkt bliver han nødt til at hjælpe sig selv, siger Fabio Grosso ifølge football-italia.net.

Ifølge mediet smuttede Balotelli tidligt fra torsdagens træning, men var tilbage igen fredag.

Den 29-årige angriber med en fortid hos blandt andet Inter, Manchester City og AC Milan har ikke været med til at vinde en kamp med Brescia i denne sæson.

Balotelli skiftede fra Marseille til italienerne før sæsonen og var ikke med i klubbens første fire ligakampe på grund af karantæne.

Siden har han medvirket i alle syv kampe, scoret to mål og hentet i alt ét point med holdet.

I begyndelsen af november var han i overskrifterne for noget helt andet. I en ligakamp mod Verona blev han udsat for racistiske tilråb.