Fodbold

Dansk teenager scorer mod storklub - VAR-drama i overtiden

Den danske U21-landsholdsspiller Andreas Skov Olsen var på pletten for sin italienske klub Bologna, der vandt 2-1 over Napoli i Serie A.

Bologna var presset og bagud 0-1 efter første halvleg på udebane mod Napoli, da træneren valgte at sende 19-årige Andreas Skov Olsen på banen.

Det skulle vise sig at være en klog beslutning. 13 minutter inde i anden halvleg stod danskeren klar ved bagerste stolpe, da bolden dumpede ned for fødderne af ham. Iskoldt bragede han den ind bag Ospina i Napoli-målet og udlignede til 1-1.

Da Skov Olsens holdkammerat Nicola Sansone ti minutter før tid sparkede bolden i mål, sikrede han tre point og en overraskende 2-1-sejr på udebane.

VAR-drama i fire minutters overtid

Den danske U21-landsholdsspiller Andreas Skov Olsen var på pletten for sin italienske klub Bologna, da de på udebane vandt 2-1 over Napoli. Video: TV 2 SPORT

I de allersidste sekunder troede hjemmeholdet ellers, de havde udlignet til 2-2. Fernando Llorente sparkede bolden i nettet og nåede at juble, imens udeholdet appellerede for, der blev begået frispark.

Det hele endte med, at en VAR-kendelse ændrede det til noget helt tredje, da der var offside på Llorente.

Problemer i Napoli

Samme Llorente var manden, der sendte Napoli i front fem minutter før pausen. Her var han først over en returbold og kunne sikkert sparke bolden i et tomt mål.

Herefter var det så Skov Olsen, der scorede sit første mål i Serie A, inden Nicola Sansone sikrede sejren.

Napoli, der stadig ligger lunt i svinget til at spille sig videre fra Champions League-gruppespillet, har nu ikke vundet i seks Serie A-kampe i træk. De er placeret på ligaens syvendeplads med 20 point.

Med de tre point tager Bologna derimod et vigtigt skridt væk fra bunden, hvor de rykker fra en 16.- til en 12.-plads.